Купити квартиру в Дніпрі

Солдати почнуть вбивати командирів – Жданов розповів про перспективи армії рф

Жданов

Кремль обіцяє російським військовим “золоті гори”, а насправді окупанти скаржаться, що “грошей немає”. Військовий експерт Олег Жданов пояснив, яку загрозу для кремля несе відсутність коштів, що є єдиним мотиватором для загарбників.

Про це пишуть Факти, передає НСН.

“Загрожує тим, що зрештою солдати почнуть потихеньку вбивати своїх командирів і розбігатися як таргани в надії потрапити додому, незалежно від обставин, в яких вони опинилися. Річ у тім, що командир буде єдиною перешкодою.

Сьогодні вся дисципліна у російській армії тримається на “командирській волі”. Командири намагаються придушувати будь-які занепадницькі чи панічні настрої за допомогою застосування фізичної сили”,каже Жданов.

За словами військового експерта, в російській армії вже було зафіксовано випадки, коли солдати вбивали командирів або застосовувалася зброя проти підлеглих.

“Ми знаємо, що у важкі часи у квітні чи травні були навіть випадки, коли командири застосовували зброю проти своїх солдатів, щоб повернути решту на позиції. Це цілком можливо. І були вже випадки, коли солдати вбивали своїх командирів та намагалися залишити свої позиції у напрямку російської федерації”,пояснив Олег Жданов.

У заявах росії все більше натяків на “жести доброї волі”. Яких територій вони можуть стосуватися – пояснення експерта

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×