Купити квартиру в Дніпрі

В Міноборони розказали про слабкі місця російської армії

російської армії

Солдати російської армії через програші бояться вуличних боїв із ЗСУ. Тому окупанти нищать міста повністю, щоб захоплювати їх без будь-якої соціальної інфраструктури.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр в ефірі телемарафону, передає НСН.

“Наразі ворог не може швидко реалізувати свої цілі, тому що опір чинить ЗСУ. Боротьба запекла, тому що ворог сильний. РФ переважає за кількістю особового складу, за кількістю озброєння і військової техніки, але ЗСУ дуже потужно знищують і фізично російських військових і техніку”,розповіла Маляр.

Вона уточнила, зараз окупанти намагаються вийти на географічні кордони в Донецькій і Луганській областях.

“Це амбіція, яку переслідував Путін і попередні 8 років. Друге – це те, що вони намагаються оточити українські війська, щоб шантажувати, щоб з певною позицією виходити як вони вважають на якісь перемовини”,зазначила Маляр.

Заступниця глави Міноборони пояснила, в чому криється певний почерк поведінки російських військ.

“Вони (окупанти – ред.) намагаються не заходити і не починати вуличних боїв, тому що у вуличних боях вони програють. Очевидно через це вони воліють знищити місто взагалі і захоплювати просто територію без соціальної інфраструктури”,підкреслила Маляр.

Вона також наголосила і на другому важливому моменті – росіяни не шкодують своїх людей і, щоб поповнити резерв техніки, вони свої виробництва перевели в посилений режим.

“І в нас є інформація, що заводи, які виробляють зброю, працюють в декілька змін”,додала Маляр.

Нагадаємо, що ситуація в Луганській області складна, зараз російські військові контролюють 70% Сєвєродонецька, але частина ЗСУ відійшли на більш вигідні, заздалегідь підготовані, позиції.

ЗСУ мають шанс взяти росіян в котел біля Кривого Рогу – Жданов

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×