Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Работодателям разрешили записывать сотрудников в очередь на коллективную вакцинацию против коронавируса[:ua]Роботодавцям дозволили записувати працівників у чергу на колективну вакцинацію проти коронавірусу[:]

[:ru]Минздрав предоставил возможность проводить коллективную вакцинацию против COVID-19 для работодателей, имеющих в штате более 50 человек, желающих вакцинироваться.
Об этом сообщил заместитель министра здравоохранения, главный санитарный врач Виктор Ляшко в Facebook, передает LB.ua, информирует НСН.

“Вакцинация будет проводиться при наличии достаточного количества вакцины мобильной бригадой, приедет на ваше предприятие”,отметил он.

Чтобы записаться в очередь на вакцинацию компания должна выполнить ряд условий:

  • оставить заявку через контакт-центр
  • определить ответственное контактное лицо по вопросам вакцинации
  • составить поименные списки желающих вакцинироваться
  • обеспечить помещение для вакцинации и медицинского наблюдения после вакцинации в соответствии с требованиями Минздрава
  • обеспечить соблюдение санитарных норм и наличие средств защиты и санитайзеров в месте вакцинации.

За один день бригада может сделать ориентировочно 100 прививок.

Напомним, что индивидуально записаться в список на вакцинацию можно в приложении “Дія” и через семейного врача, а так же по телефону контакт-центра 0 800 60 20 19.

Читайте еще: Количество случаев коронавируса в Украине на 22 апреля

[:ru]Работодателям разрешили записывать сотрудников в очередь на коллективную вакцинацию против коронавируса[:ua]Роботодавцям дозволили записувати працівників у чергу на колективну вакцинацію проти коронавірусу[:][:ua]МОЗ надав можливість проводити колективну вакцинацію проти COVID-19 для роботодавців, що мають в штаті понад 50 осіб, охочих вакцинуватися.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко у Facebook, передає LB.ua, інформує НСН.

“Вакцинація проводитиметься за умов наявності достатньої кількості вакцини мобільною бригадою, що приїде на ваше підприємство”, зазначив він.

Щоб записатися в чергу на вакцинацію компанія має виконати низку умов:

  • залишити заявку через контакт-центр;
  • визначити відповідальну контактну особу з питань вакцинації;
  • скласти поіменні списки бажаючих вакцинуватися;
  • забезпечити приміщення для вакцинації та медичного спостереження після вакцинації згідно з вимогами МОЗ;
  • забезпечити дотримання санітарних норм та наявність засобів захисту і санітайзерів у місці вакцинації.

За один день бригада може зробити орієнтовно 100 щеплень.

Нагадаємо, що індивідуально записатися у список на вакцинацію можна в додатку “Дія” та через сімейного лікаря, чи за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.

Читайте ще: Кількість випадків коронавірусу в Україні на 22 квітня

[:ru]Работодателям разрешили записывать сотрудников в очередь на коллективную вакцинацию против коронавируса[:ua]Роботодавцям дозволили записувати працівників у чергу на колективну вакцинацію проти коронавірусу[:][:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×