Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Перевозчики общественного транспорта приостанавливают работу, требуют повышения тарифов[:ua]Перевізники громадського транспорту призупиняють роботу, вимагають підвищення тарифів[:]

[:ru]Перевозчики в некоторых регионах Украины приостановили работу общественного транспорта из-за повышения стоимости топлива.

Об этом НСН узнал из сообщения today.ua.

Так, 4 октября, на маршруты не выехали сотни автобусов. Причиной стало подорожание метана, стоимость которого приблизилась к 40 грн/куб.

Транспортные компании и так считают, что работают в убыток, но после повышения цен на топливо их работа становится еще более не рентабельной.

В Кропивницком на маршруты 4 октября не выехали около 200 автобусов. Во Всеукраинском объединении пассажирских перевозчиков считают ситуацию очень серьезной и не исключают, что бунт поднимут перевозчики и в других городах Украины.

Глава организации Игорь Житинский считает, что транспорт может массово остановиться, если цены на проезд не повысить на 15-80% в зависимости от подвижного состава. Решение о подорожании проезда в общественном транспорте принимают местные власти. Пойдут ли они на такой шаг в ближайшее время, неизвестно. Ведь совсем недавно цены на проезд взлетели практически во всех больших городах страны.

Бунтуют и перевозчики в Шостке. Они требуют повышения тарифа и угрожают остановить перевозки на городских маршрутах. Стоимость метана в городе составляет уже 37,68 грн. Чтобы сделать один круг по городу на коротких маршрутах по нынешним ценам перевозчикам нужно 3 куб. газа, стоимость которого составляет 112 грн. При тарифе 7 грн, утвержденном исполкомом, нужно 16 человек, чтобы окупить газ на один круг по городу, а в маршрутки не набирается и 10 человек. Чтобы окупать поездки, тариф на поездку должен составлять 12 грн.

За последние восемь месяцев проезд в Украине подорожал на 24,7%. В среднем за одну поездку в маршрутке или троллейбусе украинцы платят 8-10 грн.[:ua]Перевізники в деяких регіонах України призупинили роботу громадського транспорту через підвищення вартості палива.

Про це НСН дізнався з повідомлення today.ua.

Так, 4 жовтня, на маршрути не виїхали сотні автобусів. Причиною стало подорожчання метану, вартість якого наблизилася до 40 грн/куб.

Транспортні компанії і так вважають, що працюють в збиток, але після підвищення цін на паливо їх робота стає ще більш не рентабельною.

У Кропивницькому на маршрути 4 жовтня не виїхало близько 200 автобусів.

У Всеукраїнському об’єднанні пасажирських перевізників вважають ситуацію дуже серйозною і не виключають, що бунт піднімуть перевізники і в інших містах України.

Глава організації Ігор Житинський вважає, що транспорт може масово зупиниться, якщо ціни на проїзд не підвищити на 15 – 80% в залежності від рухомого складу. Рішення про подорожчання проїзду в громадському транспорті вживає місцева влада. Чи підуть вони на такий крок найближчим часом, невідомо. Адже зовсім недавно ціни на проїзд злетіли практично у всіх великих містах країни.

Бунтують і перевізники в Шостці. Вони вимагають підвищення тарифу і загрожують зупинити перевезення на міських маршрутах. Вартість метану в місті становить вже 37,68 грн. Щоб зробити одне коло по місту на коротких маршрутах за нинішніми цінами перевізникам потрібно 3 куб. газу, вартість якого становить 112 грн. При тарифі 7 грн, затвердженому виконкомом, потрібно 16 чоловік, щоб окупити газ на одне коло по місту, а в маршрутки не набирається і 10 осіб. Щоб окупити поїздки, тариф на проїзд повинен складати 12 грн.

За останні вісім місяців проїзд в Україні подорожчав на 24,7%. В середньому за одну поїздку в маршрутці або тролейбусі українці платять 8-10 грн.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×