Купити квартиру в Дніпрі

Обмін старих ламп на нові – що зміниться з 25 лютого

Обмін старих ламп

З 25 лютого обмін старих ламп розжарювання на п’ять нових безкоштовних LED-ламп запустили у селах. Записатися на обмін можна через Дію, або відразу звернутися до відділення “Укрпошти”, передає НСН.

Як повідомляє пресслужба Кабміну, відділення “Укрпошти” у селах отримали 6,6 млн. ламп. Їх найближчим часом роздадуть українцям. Скористатися програмою зокрема зможуть і мешканці прифронтових населених пунктів.

Обмін старих ламп. Куди звертатися

новини україни

Щоб отримати лампу через Дію, потрібно пройти реєстрацію у додатку, вибрати послугу “Обмін лампочок”, вказати номер телефону та відділення “Укрпошти”, що знаходиться неподалік вас.

Якщо ж ви не можете скористатися додатком або вашого населеного пункту немає у списку, можна одразу звертатися до найближчого відділення “Укрпошти”. З собою потрібно принести паспорт, ІПН та старі лампи, які ви хочете обміняти.

Зазначимо, використання нових ламп дозволить скоротити витрати на освітлення приміщення на 90%. Енергоефективні лампи дають стільки ж світла, але споживають у рази менше електроенергії. Це дозволяє заощаджувати струм, а також скорочує суми у платіжках.

Додамо, що українці можуть також значно скоротити споживання газу. Для цього необхідно замінити газову плиту, колонку та котел на нові. Енергоефективні прилади споживають у рази менше блакитного палива.

Ще новини України:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×