Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новый украинский лоукостер запускает первый внутренний рейс[:ua]Новий український лоукостер запускає перший внутрішній рейс[:]

[:ru]Новый украинский лоукостер Bees Airline объявил о запуске с 14 октября первого внутреннего рейса Киев-Одесса и открыл продажу билетов.

Об этом со ссылкой на avianews сообщает Минфин, передает НСН.

Этот маршрут авиакомпания будет обслуживать с частотой пять раз в неделю — по понедельникам, вторникам, четвергам, пятницам и воскресеньям.

Минимальная цена авиабилета составляет 637 грн в одну сторону. Она включает перевозку ручной клади до 7 кг с габаритами до 55×40×23 см. Дополнительно сверх нормы можно взять с собой небольшую дамскую или мужскую сумку или сумку для ноутбука.

Для полетов будут использоваться самолеты Boeing 737−800 Next Generation. Время в пути — один час.

Почему Одесса

«Аэропорт Одесса построил новый терминал, ввел в эксплуатацию полосу с самым современным оборудованием. Благодаря этому должны быть практически исключены проблемы с задержками рейсов по метеопричинам из-за очень частых туманов осенью и зимой»,так аргументировал выбор города для первого внутреннего маршрута гендиректор Bees Airline Евгений Хайнацкий.

По его словам, Киев-Одесса является интересным направлением не только для туристов, но и для деловых путешественников, которые ездят между городами по работе или на конференции. Также лоукостер видит спрос на перелеты со стороны тех людей, которые путешествуют по личным причинам, например, для посещения родственников.

Напомним, авиакомпания Bees Airline была основана в 2020 году. 26 апреля перевозчик получил в Госавиаслужбе права на полеты на маршрутах из Киева во Львов, Одессу и Херсон.[:ua]Новий український лоукостер Bees Airline оголосив про запуск з 14 жовтня першого внутрішнього рейсу Київ-Одеса і відкрив продаж квитків.

Поо це з посиланням на avianews повідомляє Мінфін, передає НСН.

Цей маршрут авіакомпанія обслуговуватиме з частотою п’ять разів на тиждень — по понеділках, вівторках, четвергах, п’ятницях і неділях.

Мінімальна ціна авіаквитка становить 637 грн в одну сторону. Вона включає перевезення ручної поклажі до 7 кг з габаритами до 55×40×23 см. Додатково понад норму можна взяти з собою невелику дамську або чоловічу сумку, або сумку для ноутбука.

Для польотів будуть використовуватися літаки Boeing 737−800 Next Generation. Час в дорозі — одна година.

Чому Одеса

«Аеропорт Одеса побудував новий термінал, ввів в експлуатацію смугу з найсучаснішим обладнанням. Завдяки цьому повинні бути практично виключені проблеми із затримками рейсів з метеопричин, через дуже часті тумани восени і взимку»,так аргументував вибір міста для першого внутрішнього маршруту гендиректор Bees Airline Євген Хайнацкий.

За його словами, Київ-Одеса є цікавим напрямком не тільки для туристів, а й для ділових мандрівників, які їздять між містами по роботі або на конференції. Також лоукостер бачить попит на перельоти з боку тих людей, які подорожують з особистих причин, наприклад, для відвідування родичів.

Нагадаємо, авіакомпанія Bees Airline була заснована в 2020 році. 26 квітня перевізник отримала в Державіаслужбі права на польоти на маршрутах з Києва до Львова, Одеси та Херсона.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×