Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новое имя в украинской музыке: кто такой Wellboy, о котором все говорят (видео)[:ua]Нове ім’я в українській музиці: хто такий Wellboy, про якого всі говорять (відео)[:]

[:ru]На просторах украинской музыки настоящая революция, и зовут ее Антон Вельбой (Wellboy). Парню всего 20 лет, но он уже рвет чарты Apple Musiс и покоряет YouTube со своим хитом “Гуси”.

Кто такой Wellboy, откуда он взялся и почему о нем все говорят говорится в материале РБК-Украина, передает НСН.

Хит “Гуси” покоряет наши сердца

По состоянию на 29 июня хит занимает уже 29 место в рейтинге Apple Musiс (Україна). В то же время порвавший всех “Шум” Go_A опустился уже на 58 место.

Видеоряд на песню “Гуси”, выложенный на YouTube 25 июня стремительно набирает просмотры.

Откуда взялся Антон Вельбой

Антону всего 20 лет, а Вельбой – его настоящая фамилия. Парень родился в селе Грунь, Охтырского района, Сумской области. После школы творческий юноша поступил в КНУКиИ, чтобы выучиться на режиссера эстрады.

Антон стал известен после последнего, 10-го сезона “Х-фактора”. Его природная харизма, талант и открытость почти два года назад (конец 2019-го) покорили судей и зрителей. В команде Насти Каменских тогда 19-летний парень занял третье место на шоу.

После того о нем слышно было мало, и казалось бы, он канул в лету, как и многие финалисты подобных шоу талантов. Но нет, полтора года спустя Wellboy появился на просторах интернета с гениальным хитом “Гуси”.

Как родились “Гуси”, и что говорят о Вельбое

“Эта песня родилась в моем селе, когда я вдохновлялся природой, деревьями и зеленой травой. В ней хотелось выразить свои мысли актуальным украинским языком. Чтобы рифмы, вайб, сам язык не был пластмассовым и ватным, чтобы это музло качало всех, и “модникал” и обычных типов. Я думаю,у нас получилось это сделать и наполнить песню не только качественным саундом, а еще и актуальным, правильным посылом”,написал Антон на своей странице в Facebook.

Сейчас за продюсирование Антона взялся гениальный Юрий Бардаш (все помнят “Тает лед” группы “Грибы”). Сам основатель и продюсер русскоязычных проектов “Quest Pistols”, “Грибы” “Нервы”, “Луна” заявил в Instagram, что вместе со своим подопечным Wellboy совершает “революцию в украинской музыке” и “дрюкает все русскоязычные песни”, заходя за три дня в топ-40.

[:ua]На теренах української музики справжня революція, і звуть її Антон Вельбой (Wellboy). Хлопцеві всього 20 років, але він вже рве чарти Apple Міѕіс і підкорює YouTube зі своїм хітом “Гуси”.

Хто такий Wellboy, звідки він взявся і чому про нього всі говорять йдеться у матеріалі РБК-Україна, передає НСН.

Хіт “Гуси” підкорює наші серця

Станом на 29 червня хіт займає вже 29 місце в рейтингу Apple Musiс (Україна). У той же час “Шум” Go_A опустився вже на 58 місце.

Відеоряд на пісню “Гуси”, викладений на YouTube 25 червня стрімко набирає перегляди.

Звідки взявся Антон Вельбой

Антону всього 20 років, а Вельбой – його справжнє прізвище. Хлопець народився в селі Грунь, Охтирського району, Сумської області. Після школи творчий юнак вступив до КНУКіМ, щоб вивчитися на режисера естради.

Антон став відомий після останнього, 10-го сезону “Х-фактора”. Його природна харизма, талант і відкритість майже два роки тому (кінець 2019-го) підкорили суддів і глядачів. У команді Насті Каменських тоді 19-річний хлопець посів третє місце на шоу.

Після того про нього чутно було мало, і здавалося б, він канув у віки, як і багато фіналістів подібних шоу талантів. Але ні, півтора року потому Wellboy з’явився на просторах інтернету з геніальним хітом “Гуси”.

Як народилися “Гуси”, і що говорять про Вельбоя

“Ця пісня народилася в моєму селі, коли я надихався природою, деревами і зеленою травою. У ній хотілося висловити свої думки актуальною українською мовою. Щоб рими, вайб, сама мова не був пластмасовим і ватним, щоб це музло качало всіх, і “моднікал” і звичайних типів. Я думаю, у нас вийшло це зробити і наповнити пісню не тільки якісним саундом, а ще й актуальним, правильним посилом”,написав Антон на своїй сторінці в Facebook.

Зараз за продюсування Антона взявся геніальний Юрій Бардаш (всі пам’ятають “Тает лед” групи “Грибы”). Сам засновник і продюсер російськомовних проектів “Quest Pistols”, “Грибы” “Нервы”, “Луна” заявив в Instagram, що разом зі своїм підопічним Wellboy здійснює “революцію в українській музиці” і “дрюкає всі російськомовні пісні”, заходячи за три дні в топ-40.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×