Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]В конце октября в Украине официально протестуют 5G[:ua]Наприкінці жовтня в Україні офіційно протестують 5G[:]

[:ru]Компания Huawei и мобильный оператор Vodafone Ukraine протестируют технологию 5G на территории инновационного парка UNIT. City в Киеве.

Об этом заявили представители компании Huawei во время презентации Huawei Road Show 2021, информирует dev.ua, передает НСН.

«Мы уже получили разрешение от регулятора — Национальной комиссии по вопросам регулирования связи и информатизации. Запуск запланирован на конец этого месяца»,сказали в компании.

Также представители Huawei заявили, что «украинские мобильные операторы пока не видят возможностей монетизации 5G-технологии».

«Для операторов закупить оборудование не проблема. Но как потом вернуть эти деньги, они пока не понимают»,констатируют в Huawei.

Кроме того в компании считают, что самая перспективная отрасль для внедрения 5G в Украине — это агросфера.

Как заявил вице-премьер-министр – министр цифровой трансформации Михаил Федоров во время Киевского экономического форума, через два года технологию 5G активно начнут внедрять в крупных городах Украины.

Кстати, недавно “НСН” писал:  На случай очередного сбоя – названы лучшие альтернативы WhatsApp, Viber и Facebook среди других мессенджеров

 [:ua]Компанія Huawei та мобільний оператор Vodafone Ukraine протестують технологію 5G на території інноваційного парку UNIT. City у Києві.

Про це заявили представники компанії Huawei під час презентації Huawei Road Show 2021, інформує dev.ua, передає НСН.

«Ми вже отримали дозвіл від регулятора — Національній комісії з питань регулювання зв’язку та інформатизації. Запуск запланований на кінець цього місяця»,сказали в компанії.

Також представники Huawei заявили, що сьогодні «українські мобільні оператори «поки що не бачать можливостей монетизації 5G-технології».

«Для операторів закупити обладнання не проблема. Але як потім повернути ці гроші, вони поки що не розуміють»,констатують в Huawei.

Крім того, в компанії вважають, що найперспективніша галузь для впровадження 5G в Україні — це агросфера.

Як заявив віце-прем’єр-міністр – міністр цифровий трансформації Михайло Федоров під час Київського економічного форуму, через два роки технологію 5G активно почнуть впроваджувати у великих містах України.

До речі, недавно “НСН” писав: На випадок чергового збою – названі кращі альтернативи WhatsApp, Viber і Facebook серед інших месенджерів [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×