Купити квартиру в Дніпрі

Медведєв погрожує Україні “судним днем” за Крим. Реакція ОП

судним днем

Заступник голови ради безпеки рф дмітрій медведєв пригрозив Україні “судним днем”, якщо наші бійці спробують звільнити український Крим від окупантів. В Офісі президента Україні відреагували на погрози.

На зустрічі у Волгограді медведєв заявив, що керівництво України “поводиться неадекватно, намагаючись продовжувати військову кампанію до останнього українця”, передає НСН.

“Це незважаючи на те, що вони намагаються огризатися, а окремі екзальтовані криваві клоуни, які там вискакують періодично з якимись заявами, ще й намагаються погрожувати нам, маю на увазі напад на Крим, і таке інше. Ось хочу у зв’язку з цим сказати, що цілком очевидно вони розуміють наслідки таких заяв, а наслідки очевидні, що у разі, якщо щось подібне станеться, для них усіх там миттєво настане “судний день”, дуже швидкий і важкий, сховатися буде дуже складно”,заявив Медведєв.

Також він вважає, що Захід ніби заздрить росії і збирається її роздерти.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на погрози, назвавши медведєва “маленькою забутою історією людиною”.

“Портрет сучасної росії – це дмитро медведєв, який погрожує комусь “судним днем”. Маленька забута історією людина, що намагається здаватися серйозною та страшною, а в реальності викликає лише жалість. “Ще трохи, і я вам усім покажу!” Покажете що? Вб’єте чергову дитину?”,пише Подоляк у Twitter.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×