Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Матч УПЛ “Шахтер”-“Динамо”: где и когда смотреть, прогнозы[:ua]Матч УПЛ “Шахтар”-“Динамо”: де та коли дивитися, прогнози[:]

[:ru]17 апреля в 22-м туре чемпионата Украины состоится поединок отечественных футбольных грандов – донецкого “Шахтера” и киевского “Динамо”.

По мнению букмекеров, фаворитом в нынешнем противостоянии самых титулованных клубов Украины является “Шахтер”, передает Укринформ, информирует НСН.

Контора Parimatch принимает ставки на победу “оранжево-черных” с коэффициентом 2,05, ничья оценивается в 3,55. успех “Динамо” – в 3,55.

Бывший тренер сборной Украины Мирон Маркевич сделал прогноз на предстоящий матч донецкого Шахтера и киевского Динамо в рамках чемпионата Украины.

Специалист считает, что “горняки” будут иметь небольшое преимущество, благодаря которому и выиграет встречу, передает Footboom.

Матч “Шахтер” – “Динамо” начнется в субботу на столичном НСК «Олимпийский» в 19.30. Прямая трансляция игры будет доступна на телеканале “Футбол 1”.

Главным арбитром встречи назначена Екатерина Монзуль. Арбитр VAR – Николай Балакин.

В чемпионате независимой Украины “Динамо” и “Шахтер” с 1994 года провели 66 игр. У “Шахтера” 25 побед, у “Динамо” – 24, 17 встреч были ничейными. “Горняки” забили 82 мяча, динамовцы – 81. Но не будем забывать о том, что “золото” национального первенства футболисты столичного клуба выигрывали 15 раз, а “Шахтер” – 13.

Очный матч между соперниками в первом круге нынешнего первенства завершился уверенной победой донетчан – 3:0.

За пять туров до окончания чемпионата “Динамо” опережает “Шахтер” на 7 очков.[:ua]17 квітня у 22-у турі чемпіонату України відбудеться поєдинок вітчизняних футбольних грандів – донецького “Шахтаря” та київського “Динамо”.

На думку букмекерів, фаворитом у нинішньому протистоянні найтитулованіших клубів України є “Шахтар”, передає Укрінформ, інформує НСН.

Контора Parimatch приймає ставки на перемогу “помаранчево-чорних” з коефіцієнтом 2,05, нічия оцінюється у 3,55. успіх “Динамо” – у 3,55.

Колишній тренер збірної України Мирон Маркевич також зробив прогноз на майбутній матч донецького “Шахтаря” й київського “Динамо” в рамках чемпіонату України.

Фахівець вважає, що “гірники” будуть мати невелику перевагу, завдяки якому і виграють зустріч, передає Footboom.

Матч “Шахтар” – “Динамо” розпочнеться у суботу на столичному НСК «Олімпійський» о 19.30. Пряма трансляція гри буде доступна на телеканалі “Футбол 1”.

Головним арбітром зустрічі призначена Катерина Монзуль. Арбітр VAR – Микола Балакін.

У чемпіонаті незалежної України “Динамо” і “Шахтар” з 1994 року провели 66 ігор. У “Шахтаря” 25 перемог, у “Динамо” – 24, 17 зустрічей були нічийними. “Гірники” забили 82 м’ячі, динамівці – 81. Але не будемо забувати про те, що “золото” національної першості футболісти столичного клубу вигравали 15 разів, а “Шахтар” – 13.

Очний матч між суперниками у першому колі нинішньої першості завершився упевненою перемогою донеччан – 3:0.

За п’ять турів до закінчення чемпіонату “Динамо” випереджає “Шахтар” на 7 очок.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×