Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Комаровский объснил, как влияет COVID-вакцинация на беременность[:ua]Комаровський пояснив, як впливає COVID-вакцинація на вагітність[:]

[:ru]После вакцинации невозможно забеременеть. Сегодня об этом говорят не только антивакцинаторы в сети, но и даже некоторые врачи. И это сильно расстраивает женщин, которые хотят стать мамами.

Огорчает это также и кандидата медицинских наук Евгения Комаровского, пишет РБК-Украина, передает НСН.

Комаровский признается: очень обидно, что такие слухи распространяют в том числе люди, у которых есть диплом врача.

Поэтому он в эфире программы “Ранок з Україною” в очередной раз решил развеять один из популярных мифов о COVID-вакцинах.

Так влияет ли вакцинация на беременность, или нет?

Комаровский напомнил, что современная медицинская наука уже имеет опыт введения более чем четырех миллиардов доз вакцин от коронавируса, и ни разу не было случаев негативных последствий на репродуктивную функцию человека.

Доктор подчеркнул, что в основе категорических выводов о влиянии вакцины от COVID-19 на беременность лежит абсолютный непрофессионализм некоторых акушеров-гинекологов.

Потому что эти ложные высказывания заставляют женщин волноваться за свое будущее.

“Нет никакой информации, что вакцинация влияет на репродуктивную функцию или повреждает плод”,сказал Комаровский в эфире канала “Украина”.

Если кто-то распускает слухи о вакцине, врач-педиатр высшей категории советует обратиться к другому акушеру-гинекологу, иначе о беременности и родах вы тоже услышите какие-то недостоверные сведения.

“Современная медицинская наука считает, что вакцинация от коронавируса безопасна даже в том случае, когда дело касается беременных женщин, которые еще не знают о том, что они на сносях. Потому что медики используют инактивированные вакцины. Их негативное влияние на плод не зафиксировано”,добавил педиатр.

Кстати, недавно “НСН” писал: Бег не продлевает жизнь: доктор Комаровский развенчал миф

 [:ua]Після вакцинації неможливо завагітніти. Сьогодні про це говорять не лише антивакцинатори у мережі, а й навіть деякі лікарі. І це сильно засмучує жінок, які хочуть стати мамами.

Засмучує це також і кандидата медичних наук Євгена Комаровського, пише РБК-Україна, передає НСН.

Він зізнається: дуже прикро, що такі чутки поширюють у тому числі люди, у яких є диплом лікаря.

Тому Комаровський в ефірі програми “Ранок з Україною” вкотре вирішив розвіяти один з популярних міфів про COVID-вакцини.

То впливає вакцинація на вагітність, чи ні?

Комаровський нагадав, що сучасна медична наука вже має досвід запровадження більш ніж чотирьох мільярдів доз вакцин від коронавірусу, і в жодному випадку не було негативних наслідків на репродуктивну функцію людини.

Доктор наголосив, що в основі категоричних висновків про вплив вакцини від COVID-19 на вагітність лежить абсолютний непрофесіоналізм деяких акушерів-гінекологів.

Тому що ці неправдиві вислови змушують жінок хвилюватися за своє майбутнє.

“Немає ніякої інформації, що вакцинація впливає на репродуктивну функцію або пошкоджує плід”,сказав Комаровський в ефірі каналу “Україна”.

Якщо хтось розпускає чутки про вакцину, лікар-педіатр вищої категорії радить звернутися до іншого акушера-гінеколога, інакше про вагітність і пологи ви теж почуєте якісь недостовірні відомості.

“Сучасна медична наука вважає, що вакцинація від коронавірусу безпечна навіть у тому випадку, коли справа стосується вагітних жінок, які ще не знають про те, що вони при надії. Тому що медики використовують інактивовані вакцини. Їхній негативний вплив на плід не зафіксований”,додав педіатр.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Біг не продовжує життя: доктор Комаровський розвінчав міф

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×