Купити квартиру в Дніпрі

Коли чекати на перелам у війні з Росією – озвучено прогноз

перелам у війні

Екскерівник Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж розповів, коли може настати перелам у війні.

За його словами це може статися на початку літа, коли ЗСУ зберуть достатньо ресурсів для великого контрнаступу.

Свою думку Маломуж висловив в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua, передає НСН.

“Актуальність наступальних операцій зі звільнення нашої держави – це має бути весна-початок літа, коли ми зможемо згенерувати найкращі сили, провести злагодження, підготувати операції і провести конкретні дії зі знищення ворога – як резервів на підходах, так і ресурсів на лінії фронту. Це реальний час”, заявив Маломуж.

За його словами, Росія до того часу не матиме надпотужних ресурсів, щоб стримати наступальні дії ЗСУ, особливо бронетанкових сил, які Україна сьогодні отримує.

Екскерівник розвідки прокоментував можливий контрнаступ ЗСУ:

“Ми підготуємо удари, несподівано для ворога проведемо операції з відволікання, а основні удари там, де він не очікує. І ми перейдемо, підготувавши резерви, до наступу, тому що треба тримати фланги й тили, як ми пам’ятаємо по харківському угрупованню. Там дійсно пішли далеко, могли дійти аж до Луганська, але не готові були захистити наші тили і фланги, а це могло бути оточення. Тому треба готувати таку операцію, щоб були резерви, основні наступальні операції йшли, інші забезпечували всі можливі дії противника з флангів і тилів. Це дасть перспективу потужного руху. На півдні ми зайдемо в Крим на плечах паніки, а на сході звільнимо Луганську і Донецьку області”.

“Нам треба готуватися” – Данілов анонсував важливі рішення щодо оборони для кожної області України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×