Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Київстар підвищує ціни на старі тарифи і збільшує пакет послуг

Київстар підготував для своїх абонентів нововведення – з 2 грудня мобільний оператор збільшить обсяг послуг у низці тарифів передоплати, також буде підвищена вартість тарифів.

Детально про нові умови абонентів попередили через СМС.

Про це НСН дізнався з повідомлення today.ua.

Зокрема, вже за два дні збільшиться обсяг послуг у тарифах “Спілкування без кордонів 2019”, “Спілкування без кордонів 2019” з опцією “Без Мегабайт”, “Розваги без кордонів 2019”, “Відео без кордонів 2019”, “Безлім Відео” , “Максимальний безлім 2019”, “Онлайн без кордонів”, “Київстар Комфорт” та “Дайте ще!”.

У середньому абоненти Київстар отримають удвічі більше хвилин для дзвінків на інші мережі та мегабайти інтернету.

Наприклад, у абонентів з тарифом “Спілкування без кордонів 2019” кількість хвилин для дзвінків на інші мережі збільшиться з 60 хв до 100 хв, кількість мегабайт збільшиться з 6000 МБ до 15 000 МБ.

Також ці абоненти отримають додатково дві “Суперсили”, які діятимуть у тарифі постійно: 100 хв для дзвінків на інші мережі та/або 5 000 МБ інтернету. Як зміниться вартість тарифів, у Мережі поки не повідомляється.

Якщо нові умови в тарифах абонентам не підійдуть, вони зможуть самостійно перейти на будь-який інший актуальний тариф за вигідною для себе ціною.

Наприклад, для пенсіонерів та людей з інвалідністю Київстар пропонує тариф без інтернету “Дзвінки для батьків” лише за 75 грн на місяць та “Інтернет для батьків” вартістю 100 грн на місяць.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×