Купити квартиру в Дніпрі

День Незалежності під час війни – як працюватимуть банки і СЕП

День Незалежності під час війни - як працюватимуть банки і СЕП

Як працюватимуть банки в Україні у День Незалежності 24 серпня, повідомили у Нацбанку, передає НСН.

В НБУ нагадали, що у період дії воєнного стану в Україні скасовано cвяткові дні, передбачені Кодексом законів про працю України.

«Тож, святковий день 24 серпня – День Незалежності України, що припадає на середу, є звичайним робочим днем, зокрема для банківської системи»,пояснили в Нацбанку.

У звичайному режимі також працюватимуть система електронних платежів (СЕП), система депозитарного обліку депозитарію Національного банку, депозитарної установи НБУ та система кількісного обліку депозитних сертифікатів СЕРТИФ.

День Незалежності під час війни - як працюватимуть банки і СЕП

Взагалі, святкування Дня Незалежності України цього року, звичано, буде обмеженим.

Так, відомо, що з нагоди 31-ї річниці проголошення незалежності в Києві з 20 до 27 серпня безплатно показуватимуть патріотичні фільми.

“Найкращий спосіб вшанувати історію та згадати найважливіші події у житті нашої країни – подивитися українське кіно. Війна триває на культурному фронті, тому необхідно популяризувати український мистецький продукт”,розповіли в КП “Київкінофільм”.

Як пише Politeka, Укрпошта повідомила, що 24 серпня буде введено в обіг поштовий блок «ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ». Його підготували спеціально до Дня Незалежності України. Блок складається з марки з українським воїном та 6 ілюстрацій, які відображають реалії війни.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×