Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Чиновники Офиса президента и нардепы ездят на номерах прикрытия – СМИ (видео)[:ua]Чиновники Офісу президента та нардепи їздять на номерах прикриття – ЗМІ (відео)[:]

[:ru]Глава Офиса президента Андрей Ермак, его заместитель Кирилл Тимошенко и ряд народных депутатов передвигаются на автомобилях с номерами прикрытия.

Об этом говорится в расследовании Bihus.Info, пишет LB.ua, передает НСН.

По информации журналистов, глава Офиса президента Андрей Ермак ездит на тойоте, номерной знак которой зарегистрирован за Мерседесом. А заместитель главы ОП Кирилл Тимошенко передвигается на автомобиле, номера которого не закреплены ни за одним транспортным средством.

На номерах прикрытия также ездит первый помощник президента Сергей Шефир.

На поддельных номерах передвигаются также сын главы МВД Арсена Авакова и бизнес-партнер семьи Авакова Игорь Котвицкий.

Помимо того, номера на автомобиле “Слуги народа” Андрея Клочко зарегистрированы за другой машиной.

А у нардепа “ОПЗЖ” Ильи Кивы есть Ленд Крузер, у которого регулярно меняются номера – и все они, по словам журналистов, несуществующие.

Журналисты указывают, что поддельные номера дают возможность уклониться от уплаты штрафов за нарушение правил дорожного движения, ведь они не связаны с владельцем машины.

[:ua]Очільник Офісу президента Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко та ряд народних депутатів пересуваються на авто з номерами прикриття.

Про це йдеться у розслідуванні Bihus.Info, пише LB.ua, передає НСН.

Так, за інформацією журналістів, голова Офісу президента Андрій Єрмак їздить на тойоті, номерний знак якої зареєстрований за Мерседесом. А заступник голови ОП Кирило Тимошенко пересувається на авто, номери якого не закріплені за жодним транспортним засобом.

На номерах прикриття також їздить перший помічник президента Сергій Шефір.

На номерах-прикриттях, за даними журналістів, пересуваються також син голови МВС Арсена Авакова та бізнес-партнер родини Авакова Ігор Котвіцький.

Крім того, номери на авто “Слуги Народу” Андрія Клочка зареєстровані за іншим авто.

А у нардепа “ОПЗЖ” Іллі Киви є Ленд Крузер, у якого регулярно змінюються номери – і усі вони, за словами журналістів, неіснуючі.

Журналісти вказують, що підроблені номери дають можливість ухилитися від сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, адже вони не пов’язані з власником авто.

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×