Купити квартиру в Дніпрі

Реквізити для нових клієнтів НАФТОГАЗУ «Приватбанк» та «Монобанк» змінили автоматично

Реквізити для нових клієнтів «Нафтогазу» «Приватбанк» та «Монобанк» змінили автоматично

Реквізити для нових клієнтів НАФТОГАЗУ «Приватбанк» та «Монобанк» змінили автоматично. Таку заяву зробили у компанії-постачальнику, передає НСН, посилаючись на zn.ua.

У газопостачальній компанії “Нафтогаз”, яка несподівано для мільйонів українців стала їхнім постачальником газу і не змогла впоратися з розсилкою платіжок за травень, кажуть, що клієнти “ПриватБанку” та “Монобанку” мають в додатках вже оновлені реквізити для розрахунків за газ. Про це повідомила представниця “Нафтогазу” Галина Русаневич.

Як зазначається, в українців виникло багато питань до нового постачальника – “Нафтогаз України”: як передавати показники лічильника, відстежувати нарахування та відповідно сплачувати за газ.

“Це замкнене коло: щоб зареєструватись в особистому кабінеті треба знати номер рахунку, щоб дізнатись номер рахунку треба знати ЕІС код. Отримати той код можна в особистому кабінеті поточного постачальника, а поточний постачальник це хто – “Нафтогаз”?”, – запитують обурені споживачі.

Водночас представниця “Нафтогазу” Галина Русаневич пояснила, що номер нового особового рахунку можна запитати у компанії через чат-бот, телефоном або в Facebook. Реквізити для оплати доступні в контактах на сайті. Також реквізити для оплати вже змінені у “ПриватБанку”, “Монобанку” та інших фінансових установах.

“Якщо людина все ж хоче отримати платіжку, вона може зареєструватися в особистому кабінеті на сайті my.gas.ua – це займає секунди. Щодо людей стареньких, які не користуються комп’ютером та смартфоном, то там “Укрпошта” доставляє. Але, на жаль, потрібно враховувати, що на “Укрпошту” зараз велике навантаження, тому платіжки можуть затримуватись”, – пояснила вона.

При цьому в “Нафтогазі” стверджують, що для них самих виявилося несподіванкою переведення від інших газзбутів 11 мільйонів нових клієнтів.

“Для компанії “Нафтогаз” це була несподіванка. Ми дізнались про це 10 червня”, – сказала Галина Русаневич.

Русаневич підкреслила, що саме попередні постачальники за три доби мали попередити своїх споживачів, що у них немає газу для подачі населенню.

Водночас компанії, які працюють під брендом “Твій Газзбут”, стверджують, що і для них масова міграція споживачів була несподіванкою, про яку дізнались тільки 8 червня.

Нагадаємо, раніше виникла ситуація, коли близько 11 млн споживачів з різних причин перевели до “Нафтогазу”, у зв’язку з чим виникло дві проблеми. Перша – компанія не встигла вчасно розіслати платіжки новим клієнтам.

Друга проблема – частина клієнтів встигла заплатити попереднім газопостачальникам.

У переплаті “Нафтогаз” звинуватив попередніх газопостачальників, і назвав це “оборудками” і “невідповідальним ставленням до клієнтів”.

Українці залишились у боргах за газ — як повернути переплату, що з новими платіжками та що каже юрист

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×