Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Поклонская отреагировала на санкции и обратилась к Зеленскому[:ua]Поклонська відреагувала на санкції і звернулася до Зеленського[:]

[:ru]Экс-прокурор захваченного Россией Крыма, предательница Украины, Наталья Поклонская отреагировала на украинские санкции, которые СНБО ввел в том числе и против нее. Поклонская обратилась по этому поводу к Зеленскому в своем Телеграмм-канале.

«Вот уже не думала, что моя прокурорская зарплата может спасти Украину и убедить западных партнеров в действенности и решимости президента Зеленского. Однако советую никому не раскрывать деталей грозного решение СНБО Украины о введении персональных экономических санкций. Иначе засмеют. Моя незаконно арестованная зарплатная карта «Райффайзен банк Аваль», на которой около 20 000 гривен, – это «существенный удар» по моему финансовому состоянию и вклад в экономику Украины», – написала Поклонская.

Также она обратилась к украинцам и заявила, что все эти санкции власти направлены против них.

«Кроме того, в этом списке не те фамилии. Там должны быть настоящие предатели и разрушители Украины: Тягнибок, Турчинов, Яценюк, Парубий, Билецкий, Махницкий и многие другие.
Уважаемый Владимир Зеленский, подумайте об этом, ведь толку было бы больше, да и перед страной честнее. Именно там активов и имущества столько, что … считать – не пересчитать …», – говорится в сообщении.

Накануне Совет национальной безопасности и обороны принял решение о новом пакете санкций против бывших высокопоставленных чиновников и правоохранителей-предателей. Санкции вводятся, в частности, против президента-беглеца Виктора Януковича, экс-премьера Николая Азарова. В списке есть и Поклонская.[:ua]Екс-прокурорка захопленого Росією Криму, зрадниця України, Наталя Поклонська відреагувала на українські санкції, які РНБО ввела в тому числі і проти неї. Поклонська звернулася з цього приводу до Зеленського у своєму Телеграм-каналі.

«Ось уже не думала, що моя прокурорська зарплата може врятувати Україну і запевнити західних партнерів в дієвості та рішучості президента Зеленського. Однак раджу нікому не розкривати деталей грізного рішення РНБО України про накладення персональних економічних санкцій. Інакше засміють. Моя незаконно арештована зарплатна картка «Райффайзен банк Аваль», на якій близько 20 000 гривень, – це «суттєвий удар» по моєму фінансовому стану і вклад в економіку України», – написала Поклонська.

Також вона звернулася до українців та заявила, що всі ці санкції керівництва спрямовані проти них.

«Крім того, в цьому списку не ті прізвища. Там повинні бути справжні зрадники і руйнівники України: Тягнибок, Турчинов, Яценюк, Парубій, Білецький, Махніцький та багато інших.
Шановний Володимир Зеленський, подумайте про це, адже толку було б більше, та й перед країною чесніше. Саме там активів і майна стільки, що … рахувати – не перерахувати …», – ідеться у дописі.

Напередодні Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про новий пакет санкцій проти колишніх високопосадовців та правоохоронців-зрадників. Санкції вводяться, зокрема, проти президента-втікача Віктора Януковича, екс-прем’єра Миколи Азарова. У списку є і Поклонська.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×