Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Налоги с «тысячи Зеленского» взиматься не будут – Шмыгаль[:ua]Податки з «тисячі Зеленського» стягуватися не будуть – Шмигаль[:]

[:ru]Ранее эксперт аналитического центра “Украинская фабрика мысли” Юрий Гаврилечко озвучил мнение, что с обещанной президентом Зеленским тысячи гривен придется заплатить налоги. Премьер-министр Украины Денис Шмыгаль уверяет, что это не так, сообщает НСН, ссылаясь на Украинские новости.

Премьер-министр Денис Шмыгаль сообщил, что с планируемых выплат по 1 тыс. гривен каждому вакцинированному от коронавируса налоги взиматься не будут. Об этом он сообщил в ходе заседания правительства 17 ноября.

“Еще один важный момент. Никаких налогов на эту тысячу гривен насчитываться не будут”, —сказал премьер.

Кроме того, по его словам, эти средства никаким образом не повлияют на получение людьми субсидий.

Напомним, средства в размере 1 тысячи гривен будут выплачены на виртуальные платежные карты через “Дію”. Их можно будет потратить на приобретение билетов в кинотеатр, театр, на концерт, на занятия спортом и путешествия по Украине поездом или самолетом.

Приблизительно 6 тысяч субъектов бизнеса по всей стране смогут принять участие в программе.

Также напомним, накануне премьер-министр Денис Шмыгаль заявил, что выплату тысячи гривен вакцинированным украинцам профинансируют сами украинцы.

Кстати, недавно “НСН” писал:

«Тисяча Зеленського»: з неї доведеться заплатити податок і можна втратити субсидію – експерт

Як «працюватиме» «тисяча Зеленського» – інсайд від нардепа Железняка

«Тисяча Зеленського» – хто і як зможе її витратити[:ua]Податки з “тисячі Зеленського” – стягуватимуться чи ні?

Раніше експерт аналітичного центру “Українська фабрика думки” Юрій Гаврилечко озвучив думку, що з обіцяної президентом Зеленським тисячі гривень доведеться заплатити податки. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запевняє, що це не так, повідомляє НСН, посилаючись на Українські новини.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що з запланованих виплат по 1 тис. гривень кожному вакцинированному від коронавіруса податки стягуватися не будуть. Про це він повідомив в ході засідання уряду 17 листопада.

“Ще один важливий момент. Жодних податків на цю тисячу гривень нараховуватися не буде”, —сказав прем’єр.

Крім того, за його словами, ці кошти жодним чином не вплинуть на отримання людьми субсидій.

Нагадаємо, кошти в розмірі 1 тисячі гривень будуть виплачені на віртуальні платіжні картки через “Дію”. Їх можна буде витратити на придбання квитків в кінотеатр, театр, на концерт, на заняття спортом і подорожі по Україні поїздом або літаком.

Приблизно 6 тисяч суб’єктів бізнесу по всій країні зможуть взяти участь у програмі.

Також нагадаємо, напередодні прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що виплату тисячі гривень вакцинованим українцям профінансують самі українці.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

«Тисяча Зеленського»: з неї доведеться заплатити податок і можна втратити субсидію – експерт

Як «працюватиме» «тисяча Зеленського» – інсайд від нардепа Железняка

«Тисяча Зеленського» – хто і як зможе її витратити[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×