Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Оновлено. Під час обшуків у Киви знайшли картину, де він в образі Муссоліні, і купу золота (фото, відео)

Оновлено. Бігус пізніше спростував дану інформацію, вибачився за розповсюдження неправдивих даних і видалив відео розслідування. Відео вибачення наприкінці статті.

В ході обшуків у будинку народного депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Іллі Киви знайдено «цікаві» речі. Так, наприклад, у Киви знайшли картину, на якій він зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні, а також купу золота, повідомляє НСН, посилаючись на Українську правду.

Джерела журналістів серед правоохоронців розповіли, що виявили в будинку Киви в ході нещодавніх обшуків.

Зокрема, у народного депутата знайшли майже десяток злитків золота на суму понад 1 мільйон гривень.

Крім того,за джерелами журналістів у правоохоронних органах, у будинку Киви знайшли готівкою понад 1,1 мільйон гривень і понад 500 тисяч доларів, а також більше 300 тисяч гривень в автомобілі.

Жодної з цих сум грошей та коштовностей немає в декларації народного депутата.

Журналістам-розслідувачам вдалося також побачити дві картини, які раніше продавала на своїй facebook-cторінці керівниця проросійського видання “Страна.юа” Світлана Крюкова. На одній із картин Кива зображений в образі італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

Оновлено. Під час обшуків у Киви знайшли картину, де він в образі Муссоліні, і купу золота (фото, відео)

У Киви знайшли картину

На іншій – Кива разом зі своїми однопартійцями Віктором Медведчуком та Вадимом Рабіновичем зображені в образі головних персонажів радянського фільму “Кавказька полонянка”.

Оновлено. Під час обшуків у Киви знайшли картину, де він в образі Муссоліні, і купу золота (фото, відео)

Нагадаємо: Кива вважає себе борцем із сучасним фашизмом та нацизмом. Неодноразово він говорив, що “ненавидить фашизм і завжди буде боротися з ним”.

21 листопада журналісти-розслідувачі дізналися, що Кива живе в незадекларованому маєтку під Києвом, який коштує більше 21 мільйонів гривень.

https://www.youtube.com/watch?v=3g5-R4O5je4&feature=emb_logo

Оновлено. Під час обшуків у Киви знайшли картину, де він в образі Муссоліні, і купу золота (фото, відео)Оновлено. Під час обшуків у Киви знайшли картину, де він в образі Муссоліні, і купу золота (фото, відео)

Як Коломойський виводив гроші з Приватбанку – розслідування американського журналіста

Українцям пояснили, як отримати без комісії “тисячу за вакцинацію”

3 ознаки того, що пара розлучиться – весільна фотограф

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×