Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Пенсійний калькулятор: як розрахувати майбутню пенсію – покрокова інструкція

Пенсійний калькулятор допоможе розрахувати розмір майбутньої пенсії, передає НСН, посилаючись на Пенсійний фонд України і РБК-Україна.

Пенсійний фонд України розробив електронний сервіс, який дозволяє розрахувати розмір майбутньої пенсії. Страховий стаж і заробітна плата обчислюються на основі даних, що містяться в реєстрах.

Скористатися “Пенсійним калькулятором” можна, увійшовши в Особистий кабінет на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою кваліфікованого електронного підпису.

Після цього вгорі домашньої сторінки з’явиться поле “Пенсійний калькулятор”, в якому необхідно заповнити всі поля. Зокрема, треба заповнити відомості про себе і про періоди трудової діяльності, які відсутні в системі.

Пенсійний калькулятор: як розрахувати майбутню пенсію - покрокова інструкція

За допомогою калькулятора є можливість самостійно внести інформацію про страховий стаж, отриманий до 1 січня 2004 року.

Сервіс за результатами обчислення стажу (в тому числі з урахуванням додатково внесеної інформації) визначає право на призначення пенсії і дату, коли виникне таке право.

Розмір пенсії визначається в поточних цінах виходячи з припущення, що розмір заробітної плати буде таким, як на час розрахунку “Пенсійним калькулятором”.

Пенсійний калькулятор: як розрахувати майбутню пенсію - покрокова інструкція

За результатами обчислення видається розрахунок пенсії та складових такого розрахунку (помісячний розрахунок коефіцієнтів заробітної плати, страховий стаж, розмір пенсії за формулою, доплата за наднормативний стаж та ін).

Результати розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті і доступні для перегляду в будь-який час.

Як отримати довідку про стаж онлайн через «Дію»: покрокова інструкція (відео)

Нова корисна функція у додатку “Дія“ – яку довідку можна отримати

Как получить справку о стаже онлайн через «Дию»: пошаговая инструкция (видео)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×