Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти залишили ЧАЕС, але їх помітили у зоні відчуження. Що вони там шукають?

Окупанти залишили ЧАЕС, але їх помітили у зоні відчуження

Окупанти залишили ЧАЕС, але їх помітили у зоні відчуження, повідомляє НСН, посилаючись на gazeta.ua.

Російсько-окупаційні війська залишили територію Чорнобильської АЕС, однак їх помітили у 30-кілометровій зоні відчуження.

Сигнал про рух танків рф надійшов о сьомій ранку у п’ятницю, 1 квітня. Про це розповів голова Державного агентства з питань управління зоною відчуження Євген Крамаренко в ефірі UAразом.

“Працівники обійшли об’єкти майданчика Чорнобильської АЕС та об’єкти, які розташовані поруч, – жодних слідів окупантів не виявлено. Проте вони бачили, як на території Чорнобильської зони, десь за кілометр від АЕС, рухаються російські танки”, – повідомив він.

Що вони там шукають, невідомо. Можливо, свою смерть?

Крамаренко заявив, що рашисти могли не перевірити або не знати про те, що тут сильно перевищений радіаційний фон. Вони могли порушити шар радіаційних відходів через те, що будували фортифікаційні споруди та розгортали ґрунт.

Нагадаємо, раніше представник Міністерство оборони США заявив, що російські війська почали відведення з ЧАЕС. За його словами, вони йдуть на територію Білорусі. Пізніше стало відомо, що вони забрали з собою захоплених у полон нацгвардійців.

У Зоні відчуження ЧАЕС розгорнуто додаткові сили на випадок вторгнення РФ

Насолоджуються зимою — фото зниклих тварин у Чорнобильській зоні відчуження

Небезпека нової ядерної катастрофи на ЧАЕС — Україна вимагає від ООН вжити заходи

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×