Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Обязательное ВНО могут отменить и в этом году[:ua]Обов`язкове ЗНО можуть скасувати і в цьому році[:]

[:ru]Несмотря на то, что Минобразования пообещало не отменять внешнее независимое оценивание в 2021 году, депутаты все-таки могут избавить выпускников от прохождения тестирования. Комитет Рады по образованию одобрил законопроект о отмене обязательного ВНО в 2021 году, сообщает НСН, ссылаясь на Факты.

Законопроект № 5014 предполагает, что в связи с пандемией и карантином выпускникам нужно дать право самим выбирать, как будет заполняться их аттестат: на основании годового оценивания, государственной итоговой аттестации или внешнего независимого оценивания. Де-факто предлагается продолжить практику, применявшуюся для выпускников 2020 года.

Авторы законопроекта объясняют, что хотят минимизировать риски распространения COVID-19. Комитет по образованию рекомендовал нардепам принять законопроект в целом.

В Україні знову скасували ДПА для учнів 4-х та 9-х класів[:ua]Незважаючи на те, що Міносвіти пообіцяло не скасовувати зовнішнє незалежне оцінювання в 2021 році, депутати все-таки можуть звільнити випускників від проходження тестування. Комітет Ради з питань освіти схвалив законопроект про скасування обов’язкового ЗНО в 2021 році, повідомляє НСН, посилаючись на Факти.

Законопроект № 5014 передбачає, що у зв’язку з пандемією і карантином випускникам потрібно дати право самим вибирати, як буде заповнюватися їх атестат: на підставі річного оцінювання, державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання. Де-факто пропонується продовжити практику, яка застосовувалася для випускників 2020 року.

Автори законопроекту пояснюють, що хочуть мінімізувати ризики поширення COVID-19. Комітет з освіти рекомендував нардепам прийняти законопроект в цілому.

В Україні знову скасували ДПА для учнів 4-х та 9-х класів[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×