Купити квартиру в Дніпрі

Нічні сирени по всій Україні – ворог змінив тактику

Нічні сирени по всій Україні – ворог змінив тактику

Нічні сирени майже по всій території України лунають вже кілька днів підряд. За словами журналіста Сергія Гармаша – це нова тактика ворога, спрямована на злам духу українців. Ворог хоче залякати цивільних авіаударами, передає НСН, посилаючись на канал-24.

Думаю, що це не агонія ворога, просто окупанти змінили свою тактику, – сказвав Сергій Гармаш.

Він пояснив, що раніше окупанти воювали передусім з нашими Збройними Силами і намагалися зберегти лояльність місцевого населення. А зараз вони розуміють, що українці не мають до них ніякої лояльності, тобто зберігати нема чого. Водночас ЗСУ росіяни не можуть перемогти.

Вони почали тактику просто на знищення, на злам духу спротиву. Тобто на знищення взагалі України та українського народу,

– сказав Сергій Гармаш.

Відповідна тактика зовсім інша та змінює політичну доктрину. Тобто російські загарбники вже не зможуть казати про те, що вони “звільняють братський народ від нацистів”, про це вже ніхто не думає, сказав Гармаш.

Росіяни хочуть перемогти у будь-який спосіб, намагатимуться знищувати українців всіма своїми можливостями. Проте досі не зрозуміли – залякати народ та владу України не вийде, ми не Росія.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×