Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі сьогодні загинув український військовослужбовець

На Донбасі сьогодні, 2 листопада, вранці загинув український військовослужбовець. Він отримав поранення, несумісне з життям внаслідок ворожого обстрілу зі стрілецької зброї. Про це повідомив у ранковому зведенні штаб ООС, передає НСН.

Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, збройні формування Російської Федерації і надалі здійснюють обстріли позицій Збройних Сил України, – йдеться в повідомленні.

За минулу добу, 1 листопада, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню, два з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

  • Поблизу НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог вісім разів обстрілював позиції наших захисників, застосовуючи міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.
  • Неподалік СВІТЛОДАРСЬКА та ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, російські найманці задіяли гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.
  • Біля АВДІЇВКИ окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм.

На збройні провокації українські захисники відкривали вогонь у відповідь,  не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили ворога припинити вогневу активність.

Станом на 7 годину ранку, 2 листопада, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

  • По наших позиціях в напрямку ПАВЛОПОЛЯ противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.

Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну.

Українські воїни контролюють ситуацію в районі проведення Операції об’єднаних сил та продовжують виконувати завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Сьогодні рівно рік обіцянці Зеленського піти, якщо війна на Донбасі не закінчиться (відео)

Стіни хитаються і можуть рухнути – вдова українського воїна отримала непридатну для життя квартиру (відео)

Ворожий снайпер вбив молодого героя із Запоріжжя: у нього залишився маленький син (фото)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×