Купити квартиру в Дніпрі

Валерій Залужний назвав мету України у війні з Росією

Валерій Залужний назвав мету України у війні з Росією

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний назвав мету України у війні з Росією. Він провів розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів армії США генералом Марком Міллі. Повідомляє НСН.

У ній наголосив на необхідності звільнення всієї території України.

Валерій Залужний назвав мету України у війні з Росією

«Наша мета – звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна – Росія має залишити всі захоплені території», повідомив Залужний у своєму Telegram.

Він подякував генералу Міллі за підтримку України та високу оцінку ЗСУ. А також розповів про ситуацію на фронті.

Валерій Залужний назвав мету України у війні з Росією

«Ситуація на фронті стабільна та контрольована. Ми уважно відслідковуємо дії противника на кордоні з республікою Білорусь і будуємо надійний щит для захисту України з півночі. Сили оборони, попри шалений опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку. Ворог активно атакує на рубежах Білогорівка-Соледар-Бахмут-Майорськ та Авдіївка-Опитне-Водяне-Піски-Мар’їнка-Павлівка, але успіху не має. Ми тримаємо оборону завдяки стійкості наших передових підрозділів та боєздатним резервам. На Херсонському напрямку проводимо стабілізаційні дії та укріплюємо рубежі оборони», розповів Залужний.

 

Перед українським військом стоять 4 ключові завдання – Валерій Залужний

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×