Купити квартиру в Дніпрі

Мапа небезпечних територій: в Україні запрацював застосунок мінної безпеки MineFree

Мапа небезпечних територій: в Україні запрацював застосунок мінної безпеки MineFree

В Україні запрацював застосунок мінної безпеки MineFree. ДСНС України оголосила про запуск нового застосунку мінної безпеки.

Застосунок розроблений у максимально зручній формі для використання громадянами різних вікових категорій. Про це НСН дізнався з повідомлення телеграм-каналу ДСНС.
Дизайн та інтерфейс застосунку впровадили агенції Grape та Axicube, а концепцією та розробкою займалися компанії  Eleken та Quantumobile. Розробники застосунку планують постійно удосконалювати його можливості.   Завдяки застосунку кожен, хто встановить його, матиме можливість переглянути мапу, на якій позначено потенційно небезпечні території, згідно з даними ДСНС.

Користувачі будуть отримувати сповіщення у випадку наближення до небезпечного об’єкта, а також матимуть змогу повідомити про виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів. Також у застосунку є можливість ознайомитися з довідником ДСНС, у якому містяться фото й опис вибухонебезпечних предметів.

Для зареєстрованих користувачів у застосунку розроблена спеціальна електронна форма з фото, описом, адресою і геолокацією. Ця інформація відразу надходить до рятувальників, що забезпечує оперативне реагування ДСНС і подальше знешкодження таких предметів.

Застосунок можна завантажити з App Store та Google Play.

Застосунок «Повітряна тривога» попереджатиме про 5 типів небезпек

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×