Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Ляшко заболел коронавирусом: 13 дней назад его вакцинировали[:ua]Ляшко захворів на коронавірус: 13 днів тому його вакцинували[:]

[:ru]Заместитель министра здравоохранения, главный государственный санитарный врач Виктор Ляшко, который около двух недель назад получил первую дозу вакцины, заболел COVID-19. Об этом он написал в Фейсбуке, передает НСН.

“Получил положительный ПЦР на ковид. Попал в тот период, когда иммунитет от прививки еще не полностью сформирован… У меня был только 13-й день после прививки, когда появились симптомы, поэтому зрада отменяется. Но я уверен, что именно благодаря вакцинации течение болезни пройдет без осложнений и в скором времени я смогу вернуться к работе!” – написал Ляшко.

[:ru]Ляшко заболел коронавирусом: 13 дней назад его вакцинировали[:ua]Ляшко захворів на коронавірус: 13 днів тому його вакцинували[:]

Он подчеркнул, что согласно анализу данных клинических исследований, эффективность вакцины после однократной стандартной дозы составляет 76% с 22-го по 90-й день. Уровень антител сохраняется в течение этого периода с минимальным снижением.

Ляшко отметил, что все вакцины против COVID-19 в первую очередь разработаны и протестированы для облегчения течения болезни без осложнений для здоровья.

[:ru]Ляшко заболел коронавирусом: 13 дней назад его вакцинировали[:ua]Ляшко захворів на коронавірус: 13 днів тому його вакцинували[:][:ua]Заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, який близько двох тижнів тому отримав першу дозу вакцини, захворів на COVID-19. Про це він написав у Фейсбуці, передає НСН.

“Отримав позитивний ПЛР на ковід. Потрапив у той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований… У мене був лише 13-й день після щеплення, коли з’явились симптоми, тому зрада відміняється. Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи!” – написав Ляшко.

[:ru]Ляшко заболел коронавирусом: 13 дней назад его вакцинировали[:ua]Ляшко захворів на коронавірус: 13 днів тому його вакцинували[:]

Він наголосив, що згідно з аналізом даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22-го по 90-й день. Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням.

Ляшко зазначив, що всі вакцини проти COVID-19 у першу чергу розроблені та протестовані для полегшення перебігу хвороби без ускладнень для здоров’я.

[:ru]Ляшко заболел коронавирусом: 13 дней назад его вакцинировали[:ua]Ляшко захворів на коронавірус: 13 днів тому його вакцинували[:][:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×