Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Когда в Украине будет спад заболеваемости COVID-19 – МОЗ[:ua]Коли в Україні буде спад захворюваності на COVID-19 – МОЗ[:]

[:ru]В Министерстве здравоохранения сообщили, что пиковые показатели заболеваемости COVID-19, вероятно, будут фиксировать еще в течение двух недель, а дальше будет спад

Пик продлится около 2 недель

Первый заместитель министра здравоохранения Александр Комарида во время брифинга рассказал, что сейчас страна выходит на пик заболеваемости COVID-19. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте 24здоров’я.

Прогноз заболеваемости

“Сейчас выходим на пик, после чего конечно будет спад, и мы это ожидаем. Ближайшую неделю-две, думаю, будет еще наблюдаться такая ситуация”,– отметил Александр Комарида.

В то же время заместитель отметил, что сейчас никто не может предсказать, как будет вести себя вирус дальше.

Обратите внимание! Министр здравоохранения Украины рассказал, что Украина вышла на плато госпитализаций из-за коронавирус. До этого показатель госпитализаций рос на протяжении последних 3 месяцев.

[:ru]Когда в Украине будет спад заболеваемости COVID-19 - МОЗ[:ua]Коли в Україні буде спад захворюваності на COVID-19 - МОЗ[:]

Ревакцинация будет бесплатной

А вот насчет повторной вакцинации против коронавируса в Украине, то чиновник рассказал, что ведомство планирует обеспечить поставки вакцин против COVID-19 на следующие два года. Поэтому, вакцинация останется бесплатной!

Какая заболеваемость COVID-19 и темпы вакцинации сейчас

В течение суток в Украине подтвердили 13 936 новых больных COVID-19. В больницы госпитализировали 3 828 человек. К сожалению, 298 инфицированных умерли. Зато 5 885 пациентов выздоровели. Относительно вакцинации, то в течение последней недели вакцинировали больше людей, чем за весь сентябрь. В целом, по крайней мере, одну прививку против коронавируса получили более 10 миллионов жителей страны.

Кстати, недавно “НСН” писал: Смертність серед вакцинованих від COVID-19 – чи пов’язані летальні випадки зі щепленням[:ua]У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що пікові показники захворюваності на COVID-19, ймовірно, фіксуватимуть ще впродовж двох тижнів, а далі буде спад

Пік триватиме близько 2 тижнів

Перший заступник міністра охорони здоров’я Олександр Комаріда під час брифінгу розповів, що наразі країна виходить на пік захворюваності на COVID-19. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті 24здоров’я.

Прогноз захворюваності

“Зараз виходимо на пік, після чого звичайно буде спад, і ми це очікуємо. Найближчий тиждень-два, думаю, буде ще спостерігатися така ситуація”,– зазначив Олександр Комаріда.

Водночас заступник відзначив, що наразі ніхто не може передбачити, як поводитиме себе вірус надалі.

Зверніть увагу! Міністр охорони здоров’я України розповів, що Україна війшла на плато госпіталізацій через коронавірус. До цього показник госпіталізацій зростав впродовж останніх 3 місяців.

[:ru]Когда в Украине будет спад заболеваемости COVID-19 - МОЗ[:ua]Коли в Україні буде спад захворюваності на COVID-19 - МОЗ[:]

Ревакцинація буде безкоштовною

А ось щодо повторної вакцинації проти коронавірусу в Україні, то чиновник розповів, що відомство планує забезпечити поставки вакцин проти COVID-19 на наступні два роки. Тож, вакцинація залишиться безплатною!

Яка захворюваність на COVID-19 та темпи вакцинації наразі

Впродовж доби в Україні підтвердили 13 936 нових хворих на COVID-19. До лікарень госпіталізували 3 828 людей. На жаль, 298 інфікованих померли. Натомість 5 885 пацієнтів одужали. Щодо вакцинації, то впродовж останнього тижня вакцинували більше людей, ніж за весь вересень. Загалом принаймні одне щеплення проти коронавірусу отримали понад 10 мільйонів мешканців країни.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Смертність серед вакцинованих від COVID-19 – чі пов’язані летальні випадки зі щепленням[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×