Купити квартиру в Дніпрі

Загроза ракетного удару – онлайн-карта повітряних тривог в Україні

онлайн-карта воздушных тревог в Украине

Вже місяць саме сигнал повітряної тривоги сповіщає українців про можливу небезпеку. Онлайн-карта повітряних тривог в Україні

Щодня по всій території України лунають повітряні тривоги. Це означає, що в напрямку певного регіону було запущено ракети і є небезпека ракетного удару.

На інтерактивній онлайн-карті повітряних тривог в Україні можна переглянути, де саме зараз є небезпека ракетного удару та де ситуація спокійна. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Факти.

Онлайн-карта повітряних тривог в Україні – Повітряна тривога

Повітряна тривога в Україні – Мапа сирен України

Карта повітряних тривог в Україні

Карта оновлюється кожні 25 секунд. Також на сервісі можна переглянути час початку та тривалість повітряної тривоги у кожному регіоні.

Як звучить сигнал повітряної тривоги

Повітряна тривога, яку ми чуємо щодня вже впродовж місяця – це сигнал “Увага всім!”. Він сповіщає про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій загальнодержавного рівня (наприклад, техногенного чи воєнного характеру).

Види надзвичайних ситуацій є різні, проте в наш час – це означає загрозу удару з неба. Сигнал повітряної тривоги звучить як завивання сирени, короткі або ж довгі гудки з промислових об’єктів.

В Україні з’явилася онлайн-карта використання надр: про що можна дізнатися

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×