Купити квартиру в Дніпрі

Як Укрпошта буде доставляти пенсії та інші соціальні виплати біженцям

як Укрпошта доставлятиме соціальні виплати

Попри те, що в Україні триває війна, компанія Укрпошта обіцяє доставити українцям пенсії, субсидії та інші соціальні виплати за місцем їхнього тимчасового перебування

Якщо отримувачі виплат зараз перебувають в Україні, то вони їх отримають. Гроші доставлять всім. Про це йдеться у Telegram-каналі Верхвоної Ради України. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Отже, в повідомленні йдеться, що Мінсоцполітики, Пенсійний фонд та Укрпошта об’єднали свої зусилля, аби всі пенсіонери у цей надскладний період могли отримати свої виплати вчасно. Адже багато людей були вимушені покинути свої домівки, і багато хто опинився в дуже скрутному становищі. Тому кожна гривня для них нині має неабияку ціну.

Як Укрпошта буде доставляти пенсії та інші соціальні виплати біженцям

Ще ніколи Укрпошті, як і решті державних інституцій, не доводилось працювати в таких умовах, як зараз. Національний поштовий оператор має доставити пенсії та субсидії понад 3 мільйонам українців, багато з яких зараз покинули обжиті місця і змушені були податись туди, де менше стріляють.

“Де б Ви не були (звісно якщо це територія України) Укрпошта зробить все, щоб доставити Вам Вашу пенсію та субсидії”, – йдеться у повідомленні.

Які відділення цієї компанії розташовані найближче до вашого нового тимчасового місця проживання, можна дізнатись за таким посиланням: https://offices.ukrposhta.ua/

За тим же посиланням можна дізнатись, за яким графіком працює найближче відділення, та які послуги можна в ньому отримати.

Звісно, якщо поблизу проходять бойові дії, то графік роботи відділень Укрпошти можуть коригувати із врахуванням ситуації на фронті.

Нововведення від «Укрпошта» – клієнтам видадуть пластикові картки

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×