Купити квартиру в Дніпрі

Як українські воїни роблять “смерть ворогам” – воюють технікою, а не людьми

Як українські воїни роблять “смерть ворогам” – воюють технікою, а не людьми

Українські воїни за допомогою пари гармат та декількох безпілотників можуть максимально вразити ворога – головне, щоб з людьми було все добре

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ТСН.

У соцмережах можна побачити “колекцію” результатів роботи українських захисників, які знищують хвалену російську армію, яка здійснила віроломне вторгнення до України, – спалену техніку та понівечені тіла окупантів.

Як українські воїни роблять “смерть ворогам”

Особливість роботи українських воїнів полягає в тому, що удари вони наносять по конкретних мішенях, коригуючи вогонь за допомогою дронів та квадрокоптерів різних моделей та типів. Таким чином не просто досягається влучність пострілів, але й – головне для нас всіх – зберігається життя людей. А найважливіше – це все відбувається при колосальній підтримці місцевого населення.

“Головне, щоб з людьми було все добре. Тому краще воювати технікою, ніж людьми. Це  ефективніше, ніж робити розвідку. Ті “залізяки” коштують 3 тисячі доларів, але це не ціна людського життя. Це приклад того, як має воювати військо – не людьми, а технікою, треба максимально її задіювати”, – розповідає доброволиця на псевдо Аліна.

Особливість артилерійських розрахунків в тому, що вони дуже злагоджені, розгортаються швидко. Під час бою працює, за звичай, не одна гармата.

Після ще однієї серії влучних пострілів по окупантах командир добровольчого підрозділу з позивним “Да Вінчі”, каже, що він задоволений із влучності стрільби та досягнутих результатів. Видно, що загорівся “Тигр”, піхота не вибігла.

Мабуть, не варто називати місцевість, в якій відбувалося конкретне нанесення удару по окупантах. Зрештою, група українських воїнів постійно міняє місце дислокації, а в той самий спосіб ворога б’ють по всій країні.

У Словаччині українські біженці тепер можуть обміняти гривні на євро

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×