Купити квартиру в Дніпрі

Як оформитись у нову школу й отримати атестат в умовах війни

Як оформитись у нову школу й отримати атестат в умовах війни

У частині українських шкіл відновлено навчальний процес. Як дитині оформитись у нову школу та отримати документ про закінчення навчального року під час війни

Як українські діти зможуть отримати оцінки та свідоцтва про закінчення навчального року в умовах війни та як діяти переселенцям в Україні та за кордоном, якщо документи про освіту дитини відсутні. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Фокус.

Як оформитись у нову школу й отримати атестат в умовах війни

Незважаючи на війну, у частині українських шкіл відновлено навчальний процес. Як розповів міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет, на брифінгу 29 березня, у 13 областях навчання відновлено у всіх школах, або в дистанційній, або в очній формі. Ще в дев’яти областях до навчання повернулася лише частина шкіл, залежно від воєнної ситуації.

“У Луганській і Запорізькій областях призупинено навчання, а на Чернігівщині ситуація невідома, оскільки точних даних немає”, — розповів міністр.

У той же час, за даними міністерства, через агресію Росії понад 730 навчальних закладів пошкоджено, з них 74 повністю зруйновано. Крім того, 55 тис. дітей шкільного віку мають статус переселенця, з них левову частку, 11 тис. осіб, прийняла Львівщина, де усі діти-переселенці залучені до навчального процесу.

Як заявив міністр, “кожна дитина отримає атестат, її оцінки будуть враховані, де б вона не вчилася”.

Як закінчити навчальний рік в умовах воєнного стану – рекомендації у МОН

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×