Купити квартиру в Дніпрі

Vodafone підвищує тарифи на телефонний зв’язок та інтернет

Vodafone підвищує тарифи

Оператор мобільного зв’язку Vodafone оголосив про підвищення тарифів у березні 2022 року – на скільки подорожчає  телефонний зв’язок та інтернет

Багато абонентів вже отримали SMS-повідомлення про збільшення вартості послуг оператора на 20 – 40 гривень на місяць. Про це Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Так, Vodafone планує підвищити з березня поточного року вартість тарифного плану Vodafone SuperNet Start із 125 до 145 гривень. Зростання тарифу становитиме 20 гривень на місяць. При цьому назву тарифу змінять на Vodafone SuperNet Start 2021, з пакету виключать послугу Online Pass – безлімітний доступ до популярних програм, але збільшать кількість хвилин для дзвінків по Україні та нададуть більший обсяг інтернету.

Vodafone змінює тарифи

Тарифний план Vodafone SuperNet Unlim також чекають на зміни з 1 березня 2022 року. Місячна абонплата збільшиться на 40 гривень із 260 до 300 гривень. До того ж, популярна послуга Online Pass більше не входитиме до пакету.

Власникам тарифного плану joice, абонплата якого складає 120 гривень на місяць, Vodafone пропонує перейти на 4G Smart М, що дорожче на 30 гривень.

Бюджетні тарифи від Київстар, Vodafone та lifecell на 2022 рік

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×