Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Вакцинация детей в Украине – что нужно знать, чтобы не навредить прививкой[:ua]Вакцинація дітей в Україні – що потрібно знати, щоб не зашкодити щепленням[:]

[:ru]В Украине начинается вакцинация детей. Ее позволило проводить МОЗ Украины. Будут вакцинировать от коронавируса детей в возрасте от 12 до 17 лет

Следует заметить, что вакцинация не будет массовой или принудительной. Ее будут проводить по желанию и согласию родителей. Однако есть противопоказания к вакцинации детей, о которых следует знать. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Чем проводить вакцинацию детям?

Ее будут делать препаратом Pfizer. Это единственный препарат, который официально утвержден для вакцинации именно этой возрастной группы. Причем в США и Европе вакцинацию детей в возрасте от 12 лет начали им еще с лета.

Какие условия должны быть выдержаны относительно вакцинации ребенка?

  • Во-первых, ребенок должен быть на момент вакцинации здоров. То есть, никаких симптомов простудных заболеваний или обострения хронических заболеваний не должно быть.
  • Во-вторых, у него должны быть сделаны все остальные прививки, которые он получал по возрасту.
  • в-третьих, у ребенка не должно быть противопоказаний к вакцинации.

[:ru]Вакцинация детей в Украине – что нужно знать, чтобы не навредить прививкой[:ua]Вакцинація дітей в Україні – що потрібно знати, щоб не зашкодити щепленням[:]

Какие противопоказания к вакцинации?

  • Вакцинация противопоказана детям, если в анамнезе имеется непереносимость одного из компонентов вакцины. Например, была аллергическая реакция на него.
  • Нельзя также колоть вторую дозу вакцины детям, которые перенесли миокардит или перикардит после первой дозы вакцины Pfizer/BioNTech. Повторное вакцинирование нужно отложить до того, как будут сделаны выводы ученых относительно его целесообразности и возможности.
  • Не следует проводить вакцинацию также и детям, которые перенесли детский мультисистемный воспалительный синдром (до получения дополнительных научных данных).

Однако при этом, если у ребенка был миокардит, не связанный с вакцинацией от коронавируса, и если он больше не наблюдается у кардиолога, то его можно вакцинировать.

Детям в возрасте от 12 до 17 лет вводят две дозы вакцины Pfizer (0,3 мл) с интервалом от 21 до 28 суток.

Кстати, недавно “НСН” писал: Протипоказання до вакцинації від коронавірусу: МОЗ затвердило список[:ua]В Україні розпочинається вакцинація дітей. Її дозволило проводити МОЗ України. Вакцинуватимуть від коронавірусу дітей віком від 12 до 17 років

Слід зауважити, що вакцинація не буде масовою чи примусовою. Її проводитимуть за бажанням та згодою батьків. Однак є протипоказання до вакцинації дітей, про які слід знати.
Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Чим проводитимуть вакцинацію дітям?

Її робитимуть препаратом Pfizer. Це єдиний препарат, який офіційно затверджений для вакцинації саме цієї вікової групи. Причому у США та Європі вакцинацію дітей віком від 12 років розпочали ним ще з літа.

Які умови мають бути витримані щодо вакцинації дитини?

  • По-перше, дитина має бути на момент вакцинації здорова. Тобто, жодних симптомів простудних захворювань чи загострення хронічних захворювань не повинно бути.
  • По-друге, у неї мають бути зроблені всі інші щеплення, які вона отримувала за віком.
  • По-третє, у дитини не повинно бути протипоказань до вакцинації.

[:ru]Вакцинация детей в Украине – что нужно знать, чтобы не навредить прививкой[:ua]Вакцинація дітей в Україні – що потрібно знати, щоб не зашкодити щепленням[:]

Які протипоказання до вакцинації?

  • Вакцинація протипоказана дітям, якщо в анамнезі є непереносимість одного з компонентів вакцини. Наприклад, була алергічна реакція на нього.
  • Не можна також колоти другу дозу вакцини дітям, які перенесли міокардит або перикардит після першої дози вакцини Pfizer/BioNTech. Повторне вакцинування потрібно відкласти до того, як будуть зроблені висновки вчених щодо його доцільності і можливості.
  • Не слід проводити вакцинацію також і дітям, які перенесли дитячий мультисистемний запальний синдром (до отримання додаткових наукових даних).

Однак при цьому, якщо в дитини був міокардит, не пов’язаний з вакцинацією від коронавірусу, і якщо вона більше не спостерігається у кардіолога, то її можна вакцинувати.

Дітям віком від 12 до 17 років вводять дві дози вакцини Pfizer (0,3 мл) з інтервалом від 21 до 28 діб.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Протипоказання до вакцинації від коронавірусу: МОЗ затвердило список[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×