Купити квартиру в Дніпрі

Укрпошта попередила про можливу затримку пенсій у березні

Укрпошта попередила про затримку пенсій

Пенсіонери та соціально незахищені особи в Україні почали отримувати свої виплати за березень, незважаючи на воєнний стан. Процедура виплат в період війни змінилася, але гроші отримають усі. Укрпошта попередила про затримку пенсій

Деякі українці змушені були залишити свої будинки, а отже, свою пенсію вони отримають за новим місцем проживання. Тим пенсіонерам, які раніше отримували пенсії “на руки”, але зараз змінили місце проживання, виплати відправлять електронними переказами через банк.

З одержувачем має зв’язатися через особистий е-кабінет Пенсійного фонду для уточнення фактичного місця проживання. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Укрпошта попередила про затримку пенсій

Тим, хто залишився вдома, листоноші по можливості привезуть гроші прямо додому, або можна буде забрати пенсію у відділенні Укрпошти там, де вони працюватимуть.

Щоб переоформити виплату пенсії або соцвиплат на нову адресу, необхідно зателефонувати до контакт-центру Укрпошти (0 800 300 545) або до Пенсійного фонду та передати таку інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові отримувача пенсії та/або допомоги;
  • адресу отримання пенсії/грошової допомоги до березня 2022;
  • паспортні дані (серія та номер паспорта);
  • номер телефону одержувача пенсії/допомоги;
  • спосіб отримання виплати (на відділення або на домашню адресу);
  • нова адреса доставки: індекс відділення Укрпошти або адреса тимчасового проживання.

Якщо пенсія або грошова допомога виплачуються поштовим переказом, необхідно буде отримати SMS з кодом переказу та назвати ці дані оператору.

Новий спосіб оплати послуг Укрпошта – переказ коштів за номером телефону

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×