Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Украинка трагически погибла на съемках фильма -для помощи ее семье в США собрали более 175 тысяч долларов[:ua]Українка трагічно загинула на зйомках фільму -для допомоги її сім’ї у США зібрали понад 175 тисяч доларів[:]

[:ru]Сумма добровольных пожертвований семье кинооператора Галины Хатчинс превысила в воскресенье 175 тыс. долларов. Украинка трагически погибла на съемках фильма “Ржавчина” (Rust) в результате несчастного случая

В США собрали более 175 тысяч долларов для помощи семье погибшей Галины Хатчинс. Об этом свидетельствуют данные электронной платформы, на которой объединения кинематографистов ведет сбор средств.Об этом НСН узнал из сообщения на сайте РУБРИКА.

Более 2,2 тыс. люди откликнулись на призыв помочь родным и близким Хатчинс. Размер отдельных пожертвований доходят до нескольких тысяч долларов.

42-летняя гражданка Украины Галина Хатчінс погиб на съемочной площадке фильма «Ржавчины» (Rust) от выстрела из ружья, который сделал Алек Болдвин. Актер должен был стрелять холостыми патронами. Зато реквізитна оружие оказалось заряжено боевыми.

В фокусе расследования смертельного инцидента оказались двое лиц: эксперт по оружию и ассистент режиссера.

[:ru]Украинка трагически погибла на съемках фильма -для помощи ее семье в США собрали более 175 тысяч долларов[:ua]Українка трагічно загинула на зйомках фільму -для допомоги її сім'ї у США зібрали понад 175 тисяч доларів[:]

Сам Болдвин сообщил,что сотрудничает со следствием и поддерживает связь с семьей погибшей.

Галина Хатчінс родился на Житомирщине, а потом уехала в США и успешно работала в американской киноиндустрии.

В 2015 году Хатчінс закончила Американский институт кино и начала снимать фильмы. В 2019 году кінооператорка победила в номинации “Восходящая звезда” конкурса American Cinematographer.

Первой ее большой работой стал фильм “Заклятый враг” с Джо Манганьелло в главной роли. В прошлом году лента победила в номинации “Лучший фильм” на Sitges International Film Festival.

Кстати, недавно “НСН” писал: Актер Алек Болдуин случайно застрелил украинку на съемках фильма – подробности трагедии

 

 

 

 [:ua]Сума добровільних пожертвувань сім’ї кінооператора Галини Хатчінс перевищила в неділю 175 тис. доларів. Українка трагічно загинула на зйомках фільму “Іржа” (Rust) в результаті нещасного випадку

У США зібрали понад 175 тисяч долларів для допомоги сім’ї загиблої Галини Хатчінс.Про це свідчать дані електронної платформи, на якій об’єднання кінематографістів веде збір коштів.
Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РУБРИКА. 

Понад 2,2 тис. людей відгукнулися на заклик допомогти рідним і близьким Хатчінс. Розмір окремих пожертвувань доходять до декількох тисяч доларів.

42-річна громадянка України Галина Хатчінс загинула на знімальному майданчику фільму «Іржі» (Rust) від пострілу з рушниці, який зробив Алек Болдвін. Актор мав стріляти холостими патронами. Натомість реквізитна зброя виявилася заряджена бойовими.

У фокусі розслідування смертельного інциденту опинилися двоє осіб: експертка зі зброї та асистент режисера.

[:ru]Украинка трагически погибла на съемках фильма -для помощи ее семье в США собрали более 175 тысяч долларов[:ua]Українка трагічно загинула на зйомках фільму -для допомоги її сім'ї у США зібрали понад 175 тисяч доларів[:]

Сам Болдвін повідомив,що співпрацює зі слідством та підтримує звязок з родиною загиблої.

Галина Хатчінс народилася на Житомирщині, а потім виїхала до США і успішно працювала в американській кіноіндустрії.

У 2015 році Гатчінс закінчила Американський інститут кіно і почала знімати фільми. У 2019 році кінооператорка перемогла в номінації “Висхідна зірка” конкурсу American Cinematographer.

Першою її великою роботою став фільм “Заклятий ворог” із Джо Манганьєлло у головній ролі. Торік стрічка перемогла у номінації “Найкращий фільм” на Sitges International Film Festival.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Актор Алек Болдуін випадково застрелив українку на зйомках фільму – подробиці трагедії

 

 

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×