Купити квартиру в Дніпрі

Україна переходить до економіки військового стану – всі українці до роботи

Україна переходить до економіки військового стану

Влада закликає громадян, засукавши рукави, взятися за роботу. Українській армії потрібен міцний тил –  країна переходить до економіки воєнного стану

З таким зверненням до українців та до місцевої влади виступив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Наразі життєво необхідно у найкоротші терміни налагодити ефективну роботу всіх підприємств, що є в Україні. Потрібно подбати про нову логістику, щоби створити не лише армію, а й економіку, з якою можна перемагати ворога.

Україна переходить до економіки військового стану

“Економіка військового стану передбачає чітке планування потреб. Держава вже почала розміщувати держзамовлення на підприємствах для забезпечення найбільш критичних потреб. Мова не лише про зброю, а й про харчові продукти, про ліки, про паливо та інші важливі товари. Ми повинні забезпечити Україну усім необхідним”, – каже прем’єр-міністр.

Зараз дуже важлива кожна світла голова та кожна пара робочих рук. Тому Денис Шмигаль звернувся до підприємців із проханням повертатися до роботи і відновлювати свою діяльність. Крім того, він закликав створювати нові робочі місця, на яких можуть знайти собі застосування не лише місцеві жителі, а й біженці, які зупинились у містах західної України.

“Звертаюся до місцевих органів влади тих регіонів, які зараз знаходяться в тилу. Ви гідно справляєтеся з викликом розміщення евакуйованих людей. Тепер час забезпечити їх роботою… Звертаюсь до бізнесу – і до тих, хто працює, і до тих, хто евакуювався в інші регіони, до вас також прохання. Якщо немає небезпеки, збирайте своїх працівників та відновлюйте виробництво. Ваша допомога сьогодні, як ніколи, потрібна державі”, – звернувся прем’єр-міністр.

Як оплачувати комунальні послуги під час воєнного стану

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×