Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У ПриватБанк обманним шляхом нав’язують нові умови обслуговування

У відділеннях ПриватБанк почали вимагати з клієнтів надати код із місця роботи. Співробітники державного банку обманним шляхом нав’язують українцям нові умови обслуговування

На сайті Мінфін мешканець Києва розповів про неприємну ситуацію, в яку він та його батько потрапили з вини співробітників ПриватБанк. По суті, українців менеджери фінустанови просто дурять. Це робиться для того, щоб нав’язати їм кредитні картки. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

Користувач із ніком “asensio” розповів, що звернувся до відділення, щоб перевипустити картку для виплат. Проте співробітник ПриватБанку заявив, що це неможливо і запевнив у необхідності оформити картку “Універсальна”.

У ПриватБанк обманним шляхом нав’язують нові умови обслуговування

“Приходжу у відділення, прошу перевипустити картку для виплат, тому що термін дії старої минув. У відповідь отримую відмову, тому що «якщо ви не отримуєте на карту стипендію, пенсію чи зарплату» вам належить тільки універсальна. Подумав «нічого собі нові правила у вас» і погодився”, – написав клієнт ПриватБанку в Мережі.

Пізніше чоловік все ж таки вирішив зателефонувати до служби підтримки ПриватБанку. Там йому повідомили, що він був обдурений, оскільки картка для виплат видається всім без будь-яких умов. Українця запевнили, що ситуація більше не повториться, проте через два місяці те саме відповіли у відділенні банку його батькові.

Служба підтримки ПриватБанку на сайті Мінфін пообіцяла автору коментаря розібратися в ситуації, що склалася.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Як Коломойський виводив гроші з Приватбанку – розслідування американського журналіста

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×