Купити квартиру в Дніпрі

У Нафтогаз пояснили, як обчислюється сума платіжки за газ

как начисляется плата за газ - Нафтогаз

Газопостачальна компанія НАК “Нафтогаз України” роз’яснила, як обчислюється сума платіжки за газ та чому важливо передавати свідчення у строк

Про це повідомляє прес-служба компанії у Фейсбук, передає НСН

Так, Нафтогаз, згідно з вимогами законодавства, як постачальник газу, формуючи рахунки, використовує дані від операторів ГРМ.

У Нафтогаз пояснили, як обчислюється сума платіжки за газ

“Ви передаєте свідчення вашому облгазу, а він завантажує дані на інформаційну платформу Оператора ГТС. Саме з цієї платформи ми, як постачальник газу, беремо обсяги спожитого вами газу та множимо їх на ціну, зафіксовану в межах вашого поточного тарифного плану”, – пояснили в компанії.

При цьому, якщо клієнт не передав показання лічильника або передав їх пізно, оператор ГРМ завантажує на платформу граничні обсяги споживання відповідно до Кодексу ГРМ. У зв’язку із цим важливо передавати інформацію своєчасно.

“Отримайте додаткову інформацію про облік газу у оператора ГРМ. Контакти можна знайти на сайті НКРЕКУ: https://cutt.ly/cZkgGpW . Більше деталей про передачу показань лічильника в період дії воєнного стану: https://cutt.ly/IGRVOMb“, – додали до Нафтогазу.

Українці отримують платіжки за газ із заборгованістю – у Нафтогаз відповіли як діяти в такій ситуації

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×