Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Київстар змінилися правила поповнення мобільного рахунку для абонентів

Київстар змінив правила поповнення мобільного рахунку. Зокрема, мобільний оператор зменшив мінімальну сумму поповнення балансу

Йдеться про ті випадки, коли абоненти Київстар поповнюють рахунок у відділеннях банків, пошти, або на кассах супермаркетів. У всіх цих місцях тепер можна поповнити рахунок на будь-яку суму, починаючи від 1 копійки. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

У всіх інших випадках, якщо абонент Київстар захоче поповнити мобільний рахунок, потрібно буде, як і раніше, заплатити як мінімум 10 грн.

У Київстар змінилися правила поповнення мобільного рахунку для абонентів

Йдеться про поповнення рахунку через сайт Київстар, додаток “Мій Київстар”, систему IVR за номером 899, поповнення через USSD код на номер *134#.

Абоненти Київстар мають можливість не лише поповнювати свій мобільний рахунок або номер іншого мобільного оператора, але й перерахувати гроші на банківський рахунок, оплатити комунальні послуги, послуги страхування, погасити штрафи та кредити, купити квиток на концерт або сплатити вартість поїзда в громадському транспорті, чи паркувальне місце. Усе це можна зробити за допомогою послуги “Київстар Смарт-Гроші”.

Нагадаємо, Київстар виплатить вакцинованим абонентам, які оформили спеціальну картку єПідтримка для отримання 1000 грн у рамках державної програми через Альфа-Банк.

У Ощадбанку з’явиться новий мобільний застосунок замість Ощад24/7

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×