Купити квартиру в Дніпрі

У двох областях України 24 січня не буде відключення електроенергії протягом дня – у обленерго назвали причину

У двох областях України не буде відключення електроенергії 24 січня

У двох областях України не буде відключення електроенергії увесь день 24 січня. В обленерго роз’яснили, в чому причина

За розпорядженням Міністерства енергетики 24 січня проведуть вимірювання навантаження, щоб визначити загальний обсяг енергоспоживання. Від їхніх результатів залежатимуть подальші планові відключення. Про це повідомляє НСН

Оператори системи розподілу електроенергії у Полтавській та Івано-Франківській областях повідомили, що у вівторок, 24 січня, обмежень електроенергії для споживачів не буде. Пов’язано це із проведенням вимірювань навантаження для визначення загального обсягу споживання.

У Полтавській та Івано-Франківській областях не буде відключення світла 24 січня

У двох областях України 24 січня не буде відключення електроенергії протягом дня – у чому причина

“24 січня 2023 року в Полтавській області відбуватимуться режимні вимірювання електронавантажень, — йдеться у повідомленні “Полтаваобленерго” у Facebook. — Звертаємо вашу увагу, що в день проведення вимірювань ліміти та обмеження (відключення) електроенергії не проводитимуться”.

У свою чергу, “Прикарпаттяобленерго” повідомили, що у вівторок проведуть вимірювання величини навантаження, щоб з’ясувати, скільки електрики за добу споживає область у звичайних умовах.

“…з 00:00 до 23:59 не буде застосовано жодних лімітів”, – повідомили представники компанії, додавши, що за умови, якщо не буде нових атак російських військ на енергосистему.

Вимірювання погодинного активного навантаження на енергомережі проводяться згідно з розпорядженням Міністерства енергетики, від їх результатів залежать подальші обмеження, це вихідні дані, за якими формуватимуться графіки.

Споживачів попросили планувати день, як було до запровадження практики планових відключень. Це дозволить з’ясувати, скільки мегават необхідно для роботи у звичайному режимі.

Джерело

Стало відомо, які обленерго оштрафували за порушення графіків відключення світла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×