Купити квартиру в Дніпрі

Тимчасова зупинка евакуаційних поїздів до Львова – Укрзалізниця розповіла про причини

Укрзалізниця тимчасово зупиняє евакуаційні поїзди

Компанія Укрзалізниця оголосила про тимчасову зупинку евакуаційних поїздів, які прямують до Львова. Укрзалізниця розповіла про причини

Це пов’язано з тим, що залізничний вокзал у Львові переповнений людьми, і справлятися з цим хаотичним потоком людей дедалі складніше.

Про вимушену зупинку поїздів, що йдуть до Львова, повідомила прес-служба Укрзалізниці. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

“У зв’язку із заповненістю Львівського центрального вокзалу, Укрзалізниця пріоритетно зупинятиме поїзди львівського напрямку за ст. Підзамче (Львів) для більш рівномірного та безпечного розподілу пасажирів. Зверніть увагу, будь ласка”, – йдеться у повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

Тимчасова зупинка евакуаційних поїздів до Львова

Наразі всі евакуаційні потяги йдуть на захід країни. Люди з Києва, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Одеси тікають від війни. Хтось осідає у західному регіоні України, а хтось вирушає далі – до сусідніх країн.

У зв’язку з цим компанія Укрзалізниця оголосила всі потяги, що відправляються на захід, евакуаційними. Західний напрямок також посилили спецрейсами. Усі рейси, що йдуть на захід, є безкоштовними для пасажирів. При посадці пріоритет віддається жінкам з дітьми і людям похилого віку.

“Укрзалізниця” запускає два нових поїзди до Польщі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×