Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новый год-2022 в Украине: сколько будем отдыхать на праздники[:ua]Новий рік-2022 в Україні: скільки будемо відпочивати на свята[:]

[:ru]В празднование Нового года-2022 и Рождества Христова между длинными выходными вклинятся три рабочих дня. Сколько будем отдыхать на праздники

До встречи Нового года-2022 и отмечания Рождества остается еще много времени, но уже сейчас пора задуматься и заранее спланировать свой отдых на эти праздники. Сколько праздничных дней будет у украинцев  НСН узнал из сообщения на сайте СЕГОДНЯ.

На когда приходятся новогодние праздники? Сколько официальных праздничных дней получат украинцы на Новый год и Рождество в 2022 году? Будут ли дополнительные выходные и переносы рабочих дней в честь этих дат?

[:ru]Новый год-2022 в Украине: сколько будем отдыхать на праздники[:ua]Новий рік-2022 в Україні: скільки будемо відпочивати на свята[:]

Выходные дни на Новый год-2022 в Украине

Новый год 1 января в 2022 году удачно выпадает на субботу – это будет выходной день в конце рабочей недели. А значит, он автоматически переносится на понедельник, 3 января.

Таким образом, на празднование Нового года украинцы получают три длинных выходных – с субботы, 1 января, до понедельника, 3-го числа .

Кроме того, предпраздничная пятница, 31 декабря , будет укороченной на 1 час, благодаря чему немного увеличится время на подготовку к Новому году.

Выходные на Рождество Христово-2022 в Украине

Рождество Христово 7 января в 2022 году также удачно соседствует с выходными. Оно выпадает на пятницу, а вместе с субботой и воскресеньем растягивается на три дня празднования. Никаких переносов в этом случае не понадобится.

Предпраздничный день – четверг, 6 января , будет укороченным на 1 час.

Итак, на Рождество у украинцев также будет три длинных выходных – с пятницы, 7 января, до воскресенья, 9-го числа .

Кстати, недавно “НСН” писал: Большое повышение пенсий в марте 2022 года в Украине[:ua]У святкування Нового року-2022 та Різдва Христового між довгими вихідними вклиняться три робочих дні. Скільки будемо відпочивати на свята

До зустрічі Нового року-2022 та святкування Різдва залишається ще багато часу, але вже зараз пора задуматися і заздалегідь спланувати свій відпочинок на ці свята. Скільки святкових днів буде в українців НСН дізнався з повідомлення на сайті СЬОГОДНІ.

На коли припадають новорічні свята? Скільки офіційних святкових днів отримають українці на Новий рік і Різдво у 2022 році? Чи будуть додаткові вихідні та перенесення робочих днів в честь цих дат?

[:ru]Новый год-2022 в Украине: сколько будем отдыхать на праздники[:ua]Новий рік-2022 в Україні: скільки будемо відпочивати на свята[:]

Вихідні дні на Новий рік-2022 в Україні

Новий рік 1 січня 2022 року вдало випадає на суботу – це буде вихідний день наприкінці робочого тижня. А значить, він автоматично переноситься на понеділок, 3 січня.

Таким чином, на святкування Нового року українці отримують три довгих вихідних з суботи, 1 січня, до понеділка, 3-го числа .

Крім того, передсвяткова п’ятниця, 31 грудня , буде укороченою на 1 годину, завдяки чому трохи збільшиться час на підготовку до Нового року.

Вихідні на Різдво Христове-2022 в Україні

Різдво Христове 7 січня у 2022 році також вдало є сусідами з вихідними. Воно випадає на п’ятницю, а разом з суботою і неділею розтягується на три дні святкування. Ніяких перенесень в цьому випадку не знадобиться.

Передсвятковий день – четвер, 6 січня , буде укороченим на 1 годину.

Отже, на Різдво в українців також буде три довгих вихідних з п’ятниці, 7 січня, до неділі, 9-го числа.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Велике підвищення пенсій у березні 2022 року в Україні[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×