Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Карантин может продлиться в Украине 3-4 года: экс-глава Минздрава[:ua]Карантин може продовжитися в Україні 3-4 роки: екс-глава МОЗ[:]

[:ru]Если темпы получения иммунизации будут оставаться медленными, то карантин продлится 3-4 года

Отмена масочного режима и других противоэпидемиологических мер в Украине может быть объявлена только после вакцинации 75% населения.

Об этом рассказала бывшая министр по здравоохранению Зоряна Скалецкая, занимавшая этот пост с 2019 по 2020 год,в эфире телеканала «Украина 24». Она указала, что введение в регионах Украины режима “красной” зоны сыграло положительную роль. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте OBOZREVATEL.

[:ru]Карантин может продлиться в Украине 3-4 года: экс-глава Минздрава[:ua]Карантин може продовжитися в Україні 3-4 роки: екс-глава МОЗ[:]

“Введение “красной” зоны вынудило массово обращаться в пункты вакцинации. Темпы защиты населения путем иммунизации выросли до рекордных высот. Однако можем ли мы рассчитывать, что такие цифры, как 300 тысяч доз в день, сохранятся, такой вопрос стоит”, – указала она.

Также Скалецкая отметила, что снятие “красного” режима, к чему прибегнет Минздрав в обозримом будущем, может послужить для украинцев сигналом, что “можно расслабиться”. И это, естественно, ухудшит положение, поскольку даже сейчас в Украине достаточно много людей, которые продолжают колебаться в принятии решении о вакцинации.

Кстати, недавно “НСН” писал: В МИНЗДРАВЕ рассказали, когда в Украине закончится масочный режим[:ua]Якщо темпи отримання імунізації будуть залишатися повільними, то карантин триватиме 3-4 роки

Скасування масочного режиму та інших протиепідемічних заходів в Україні може бути оголошено тільки після вакцинації 75% населення.

Про це розповіла колишня міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка займала цей пост з 2019 по 2020 рік,в ефірі телеканалу «Україна 24». Вона зазначила, що запровадження в регіонах України режиму “червоної” зони зіграло позитивну роль. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті OBOZREVATEL.

[:ru]Карантин может продлиться в Украине 3-4 года: экс-глава Минздрава[:ua]Карантин може продовжитися в Україні 3-4 роки: екс-глава МОЗ[:]

“Вступ “червоної” зони змусив масово звертатися до пунктів вакцинації. Темпи захисту населення шляхом імунізації зросли до рекордних висот. Однак чи можемо ми розраховувати, що такі цифри, як 300 тисяч доз в день, збережуться, таке питання стоїть”, – зазначила вона.

Також Скалецька зазначила, що зняття “червоного” режиму, до чого вдасться МОЗ в осяжному майбутньому, може послужити для українців сигналом, що “можна розслабитися”. І це, природно, погіршить становище, оскільки навіть зараз в Україні досить багато людей, які продовжують коливатися в прийнятті рішення про вакцинацію.

До речі, нещодавно “НСН” писав: У МОЗ розповіли, коли в Україні закінчиться масковий режим[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×