Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Еще четыре области могут попасть в “красную” зону на этой неделе[:ua]Ще чотири області можуть потрапити в “червону” зону на цьому тижні[:]

[:ru]Красную” зону карантина могут расширить на этой неделе. Под угрозой попадания в эту зону четыре региона

Об этом сообщает РБК-Украина  ссылаясь на прогноз Киевской школы экономики, передает, НСН

“Регионы, которые могут войти даже на этой неделе в красный уровень эпидопасности – Винницкая, Закарпатская, Харьковская и Черкасская области”, – сообщил руководитель Центра экономики здравоохранения Киевской школы экономики Юрий Ганиченко.

По его словам, в Закарпатской области сейчас превышен уровень занятости коек с кислородом при том, что уровень госпитализации является относительно низким.

[:ru]Еще четыре области могут попасть в "красную" зону на этой неделе[:ua]Ще чотири області можуть потрапити в "червону" зону на цьому тижні[:]

“Три других региона имеют больший риск”, – уточнил он.

По состоянию на сегодня в “красной” зоне 17 областей:

Киев, Херсонская, Одесская, Запорожская, Донецкая, Днепропетровская, Сумская, Николаевская, Ровенская, Житомирская, Ивано-Франковская, Киевская, Луганская, Хмельницкая, Черниговская, Львовская., Волынская.

 [:ua]Червону” зону карантину можуть розширити на цьому тижні. Під загрозою потрапляння в цю зону чотири регіони

Про це повідомляє РБК-Україна посилаючись на прогноз Київської школи економіки, передає, НСН

“Регіони, які можуть увійти навіть на цьому тижні в червоний рівень эпидопасности – Вінницька, Закарпатська, Харківська і Черкаська області”, – повідомив керівник Центру економіки охорони здоров’я Київської школи економіки Юрій Ганіченко.

За його словами, у Закарпатській області зараз перевищено рівень зайнятості ліжок з киснем при тому, що рівень госпіталізації є відносно низьким.

[:ru]Еще четыре области могут попасть в "красную" зону на этой неделе[:ua]Ще чотири області можуть потрапити в "червону" зону на цьому тижні[:]

“Три інших регіони мають більший ризик”, – уточнив він.

Станом на сьогодні у “червоній” зоні 17 областей:

Київ, Херсонська, Одеська, Запорізька, Донецька, Дніпропетровська, Сумська, Миколаївська, Рівненська, Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська, Львівська., Волинська.

До речі, нещодавно “НСН” писав: “Червона” зона суттєво розширилася: де і які діють обмеження

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×