Купити квартиру в Дніпрі

Робота зі щоденною оплатою: найчастіші пропозиції та розмір зарплати під час війни

Робота зі щоденною оплатою: найчастіші пропозиції та розмір зарплати під час війни

Робота зі щоденною оплатою – мрія багатьох людей. Хтось готовий чекати на зарплату цілий місяць, а то й два. А хтось воліє щодня отримувати плату за свою працю, щоби мати можливість тут же витратити зароблені гроші. Навіть зараз, незважаючи на війну, на ринку праці пропонують чимало роботи зі щоденною оплатою

Розкид по зарплаті на одній і тій самій посаді дуже великий. Все залежить від професійних навичок, а також від завзяття і наполегливості працівника. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Найчастіші пропозиції щодо роботи зі щоденною оплатою

Водій таксі

Вакансій таксистів багато на всіх веб-сайтах. Багато фірм пропонують роботу навіть без свого автомобіля. Машину дадуть. При цьому, звісно, грошей віддавати доведеться більше, проте й собі на прожиття щось залишиться.

Компанії, які дають у користування автомобіль, висувають, зокрема, такі вимоги:

  • виконання плану доходів;
  • ввічливість із клієнтами;
  • знання і дотримання ПДР;
  • дбайливе ставлення до машини, утримання її у справному технічному стані і чистоті.

Робота зі щоденною оплатою: найчастіші пропозиції та розмір зарплати під час війни

З початком війни заробітки таксистів, звісно, знизилися. Головні причини – надто дороге пальне та загострення конкуренції. Багато українців, які втратили роботу, намагаються підробити таксистами.

Проте за місяць можна легко заробити 15-30 тисяч гривень. Але це у Києві та великих містах. У провінції заробітки нижчі.

Офіціант

За таку роботу також можна отримувати щоденну оплату. Зарплата, яку пропонують сьогодні офіціантам – від 10 до 35 тисяч на місяць. Її розмір залежить від закладу, в якому працює офіціант, від його вправності та вміння спілкуватися з клієнтами.

Робота зі щоденною оплатою: найчастіші пропозиції та розмір зарплати під час війни

Якості, які вимагаються від офіціанта:

  • привітність і грамотне виразне мовлення;
  • бажано базове знання англійської;
  • повага до гостей і колег;
  • відповідальність, чесність і працьовитість.

Вантажник та різноробочий

Ця робота – важка. Вона має чітке гендерне розмежування: жінкам такої роботи не пропонують. Оплата праці – від 50 до 200 гривень за годину. За такої погодинної оплати відсидітися на місці не вийде. Доведеться добряче попрацювати. Місячний заробіток виходить від 8 до 35 тисяч гривень. Але навіть за 8 тисяч сидіти не доведеться.

Тут потрібні міцні м’язи, відповідальність та працьовитість. На такій роботі нерідко платять щоденно.

Майстер манікюру

Гарні майстри манікюру заробляють непогано. Якщо салон розташований у зручному місці, а майстер вже заробив собі реноме у клієнтів, то заробіток буде стабільно високим. За місяць виходить від 15 до 30 тисяч гривень. Проте класним майстрам цей заробіток легко можна подвоїти. Тут також робота зі щоденною оплатою.

Адміністратор чату-підтримки

Тут потрібно вміти грамотно розмовляти з клієнтами, а також уміти їх переконувати. Звичайно, цьому навчають, проте якщо немає початкових навичок спілкування та природної наполегливості, то досягти успіху в такому ремеслі буде складно.

За зміну можна заробити від 500 до 1000 гривень. Основний заробіток – відсотки від продажу. Чим більше ви зможете “впарити” клієнтам, тим вище ваш заробіток. Загалом ця робота – не для всіх.

Дистриб’ютор

Від дистриб’ютора потрібно приблизно те саме, що й від адміністратора чату-підтримки: комунікабельність, витримка, стресостійкість, доброзичливість, вміння переконувати і наполегливість. Якщо ви за собою таких якостей не помічали, краще йдіть у вантажники. Звичайно, там високі фізичні навантаження, але натомість і стресів менше.

Робота зі щоденною оплатою: найчастіші пропозиції та розмір зарплати під час війни

Однак дистриб’ютором можна заробити від 750 до 1000 гривень за день, що непогано. І можливо, заради такого заробітку можна трохи потренувати своє єство.

Де шукати всю цю роботу?

Такі та багато інших вакансій пропонують сайти з працевлаштування. Їх в Україні є чимало. Найбільш популярні з них:

  • Work.ua;
  • grc.ua;
  • Robota.ua;
  • Jooble;
  • Jobs for Ukraine;
  • Upwork;
  • Fiverr.

Як показує досвід, роботодавці зазвичай дублюють ці вакансії на різних сайтах з працевлаштування. Приблизно 60-70% вакансій на них збігаються. Тому достатньо буде підписатися на 2-3 таких сайти, щоби вас щодня завалювали купою вакансій, і щоби було з чого обирати.

Сезонна робота в Україні: кому пропонують зарплату по 800 гривень на день

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×