Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Різка зміна погоди на початку грудня в Україні- прогноз синоптиків

Погода у грудні буде досить мінливою. На початку місяця очікується різка зміна погоди. Синоптики прогнозують потепління до +14 градусів

Протягом першого тижня місяця синоптики передають короткострокове потепління, а потім Україну замете снігом і похолодає. Синоптики передають, що середня температура повітря у грудні становитиме від -4 градусів морозу до +3 градусів тепла, проте 2-3 грудня у деяких областях потеплішає до +14 градусів. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Очікується, що 1 грудня в Україні буде холодно та сніжно, 2-3 грудня різко потеплішає, а 4-5 грудня знову похолодає.

Згідно з прогнозом “Укргідрометцентру”, 1 грудня вдень стовпчики термометрів опустяться до 0… +2 градусів, на півдні буде тепліше – від +5 до +7 градусів. У Києві очікується від +1 до +3 градусів. Вночі синоптики передають заморозкт до -1…-3 градусів. На заході та півночі можливий сніг. Також очікується сильний південно-західний вітер до 7-12 метрів за секунду.

Різка зміна погоди на початку грудня в Україні- прогноз синоптиків

У четвер, 2 грудня, синоптики прогнозують потепління до +4…+9 вдень на заході України, а на півдні країни потеплішає до +11…+14 градусів. У центральних, східних та північних областях синоптики обіцяють удень від +4 до +8 градусів. Подекуди у Закарпатській, Львівській та Івано-Франківській областях пройдуть дощі, а у Чернігівській та Сумській областях – дощі з мокрим снігом. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Різка зміна погоди на початку грудня в Україні- прогноз синоптиків

У п’ятницю, 3 грудня, у південних областях протримається потепління до +12…+14 градусів, на сході потеплішає до +9…+11 градусів. На заході пройдуть сильні дощі із мокрим снігом, на півночі також синоптики передають дощ зі снігом, у центрі – дощ. У Києві також пройдуть опади, вдень синоптики передають від +4…+6 градусів. Вночі буде в межах нуля на заході та півночі країн, а в інших областях у нічний час температура буде плюсовою – від +1 до +6 градусів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Різка зміна погоди на початку грудня в Україні- прогноз синоптиків

Карпати засипає снігом – прийшла справжня зима (фото)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×