Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Рада не поддержала отмену обязательных кассовых аппаратов для предпринимателей: что будет дальше[:ua]Рада не підтримала скасування обов’язкових касових апаратів для підприємців: що буде далі[:]

[:ru]Кассовые аппараты остаются обязательными с 1 января 2022 года для предпринимателей ІІ-ІV групп

Верховная Рада на внеочередном заседании вчера, 23 сентября, не поддержала ни один из законопроектов, касающихся отмены обязательных РРО (регистраторов расчетных операций) для предпринимателей. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте kanaldom.tv

[:ru]Рада не поддержала отмену обязательных кассовых аппаратов для предпринимателей: что будет дальше[:ua]Рада не підтримала скасування обов'язкових касових апаратів для підприємців: що буде далі[:]

Кассовые аппараты остаются обязательными с 1 января 2022 года для предпринимателей ІІ-ІV групп.

С утра под зданием Рады движение SaveФОП собрало митинг. Люди требовали отсрочить введение новых норм или же вернуть упрощенную систему налогообложения.

“По сути, это душит малый бизнес, который и так небольшой, и дополнительные расходы на обслуживание, ведение учета и обслуживание кассового аппарата, — они для многих являются фатальными и приведут к закрытию”, — говорили некоторые из участников митинга.

В то же время Даниил Гетманцев, председатель комитета ВР по вопросам финансов, налоговой и таможенной политики, отметил, что число предпринимателей, которые сознательно переходят на ведение регистрации расчетных операций, растет.

“Если в ноябре прошлого года плательщики единого налога, физические лица — предприниматели трех групп, установили только 28 тыс. регистраторов расчетных операций разных — и программных, и непрограммных — то сегодня эта цифра превышает 70 тыс.”, — сообщил он.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Украине хотят отменить часть налогов для граждан

 [:ua]Касові апарати залишаються обов’язковими з 1 січня 2022 року для підприємців ІІ-ІV груп

Верховна Рада на позачерговому засіданні вчора, 23 вересня, не підтримала жоден із законопроектів, що стосуються скасування обов’язкових РРО (реєстраторів розрахункових операцій) для підприємців. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті kanaldom.tv

[:ru]Рада не поддержала отмену обязательных кассовых аппаратов для предпринимателей: что будет дальше[:ua]Рада не підтримала скасування обов'язкових касових апаратів для підприємців: що буде далі[:]

Касові апарати залишаються обов’язковими з 1 січня 2022 року для підприємців ІІ-ІV груп.

З ранку під будівлею Ради рух SaveФОП зібрав мітинг. Люди вимагали відстрочити введення нових норм або ж повернути спрощену систему оподаткування.

“По суті, це душить малий бізнес, який і так невеликий, і додаткові витрати на обслуговування, ведення обліку та обслуговування касового апарату, — вони для багатьох є фатальними і призведуть до закриття”, — говорили деякі з учасників мітингу.

В той же час Данило Гетманцев, голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, зазначив, що кількість підприємців, які свідомо переходять на ведення реєстрації розрахункових операцій, зростає.

“Якщо в листопаді минулого року платники єдиного податку, фізичні особи — підприємці трьох груп, встановили лише 28 тис. реєстраторів розрахункових операцій різних — і програмних, і непрограммных — то сьогодні ця цифра перевищує 70 тис.”, — повідомив він.

До речі, нещодавно “НСН” писав: В Україні хочуть скасувати частину податків для громадян

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×