Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Против того, чтобы оставлять школьников на второй год: мнение министра образования [:ua]Проти того, щоб залишати школярів на другий рік: думка міністра освіти[:]

[:ru]В украинских школах теперь не оставляют учеников, которые не успевают в учебе, на второй год – что думает министр образования Сергей Шкарлет по этому поводу.

Сергей Шкарлет заявил, что он выступает против того, чтобы оставлять учеников, которые не успевают, на следующий год в том же классе. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте Образование.24

Шкарлет считает, что педагоги должны работать над тем, чтобы ребенок, который переходит в следующий класс, усвоил материал предыдущих классов.

По словам Шкарлета, он всю свою жизнь очень большой противник такого “кнута”. и это является признаком тоталитарности, узурпации и слабости.

[:ru]Против того, чтобы оставлять школьников на второй год: мнение министра образования [:ua]Проти того, щоб залишати школярів на другий рік: думка міністра освіти[:]

«Я не сторонник никаких плетей. Я сторонник обучения, повторения, усвоения, более превентивных методов обучения, а не кнута, это – 100%», –– сказал министр образования.

Он уверяет, что с такими учащимися должны работать учителя.

“Это вопрос повторения изучения материала, организации индивидуальных занятий, формирования собственной образовательной траектории – есть такой термин в Новой украинской школе. Учитывайте, что не у всех детей моторика одинакова”, – говорит Шкарлет.

По его мнению, выявление именно на ранних этапах обучения этой разницы и является мастерством учителя. Поэтому, такие обязанности учителя прописаны в профессиональных стандартах для учителей НУШ.

К слову, Сергей Шкарлет сообщил, будут ли в школах уроки сексуального воспитания. По его словам, в Советском Союзе тема сексуального воспитания была запрещена, но сейчас ученики частично изучают ее в школах..

Кроме того, в МОН решили не вводить в школах обязательной христианскую этику.

Кстати, недавно “НСН” писал: Новая система оценивания учеников начальной школы в Украине

 [:ua]В українських школах тепер не залишають учнів, які не встигають у навчанні, на другий рік – що думає міністр освіти Сергій Шкарлет з цього приводу.

Сергій Шкарлет заявив, що він виступає проти того, щоби лишати учнів, які не встигають, на наступний рік у тому ж класі. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Освіта.24

Шкарлет вважає, що педагоги повинні працювати над тим, аби дитина, яка переходить до наступного класу, засвоїла матеріал попередніх класів.

За словами Шкарлета, він все своє життя дуже великий супротивник такого “батога”. і це є ознакою тоталітарності, узурпації та слабкості.

[:ru]Против того, чтобы оставлять школьников на второй год: мнение министра образования [:ua]Проти того, щоб залишати школярів на другий рік: думка міністра освіти[:]

«Я не прихильник ніяких батогів. Я прихильник навчання, повторення, засвоєння, більш превентивних методів навчання, а не батога, це – 100%», –– сказав міністр освіти.

Він запевняє, що з такими учнями мають працювати вчителі.

“Це питання повторення вивчення матеріалу, організації індивідуальних занять, формування власної освітньої траєкторії – є такий термін в Новій українській школі. Зважайте, що не у всіх дітей моторика однакова”, – каже Шкарлет.

На його думку, виявлення саме на ранніх етапах навчання цієї різниці і є майстерністю вчителя. Тож, такі обов’язки для вчителя прописані у професійних стандартах для учителів НУШ.

До слова, Сергій Шкарлет повідомив, чи будуть у школах уроки сексуального виховання. За його словами, у Радянському Союзі тема сексуального виховання була заборонена, але зараз учні частково вивчають її у школах..

Окрім того, у МОН вирішили не запроваджувати у школах обов’язковою християнську етику.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Нова система оцінювання учнів початкової школи в Україні

 [:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×