Купити квартиру в Дніпрі

ПриватБанк розширив перелік торгових точок для зняття готівки касах

ПриватБанк розширив перелік торгових точок для зняття готівки касах

ПриватБанк розширив перелік магазинів для зняття готівки через термінали на касах

ПриватБанк запустив послугу зняття готівки на касах магазинів техніки мережі Фокстрот. У воєнний час українці можуть знімати гроші з терміналів ПриватБанку під час оплати товарів карткою будь-якого банку через термінали у супермаркетах, аптеках та на деяких АЗС. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

ПриватБанк розширив перелік торгових точок для зняття готівки касах

Ліміт суми для зняття в магазинах Фокстрот залишиться 6000 грн, як і у супермаркетів Сільпо, Фора, АТБ та ще низки аптек та АЗС, де українці також можуть знімати з кас готівку за умови доступної суми в касі. Практика показала, що не завжди продавці на касах охоче видають готівку, говорячи про те, що грошей немає.

При купівлі товару на касі магазинів Фокстрот українці можуть попросити продавця зняти гроші з будь-яких карток ПриватБанку (картка для виплат, «Універсальна», «Універсальна Gold», VIP-картка), а також з карток інших банків від 500 до 6 тисяч гривень.

З початку військових дій в Україні клієнти ПриватБанку вже отримали через торгові точки понад 1 млрд гривень готівки завдяки сервісу “Готівка на касі”.

ПриватБанк запустив видачу готівки з карт в касах магазинів

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×